Home / Stil / Idéer med dragkedjor för stövlar
Idéer med dragkedjor för stövlar

Idéer med dragkedjor för stövlar

Medan vissa gillar de mer komplexa och snygga snörstövlarna, gillar andra de renare och snyggare stövlarna med dragkedja. Idag ska jag prata om det sistnämnda. Blixtlåskängorna är väldigt lätta att styla och ta av. De kan komma i alla möjliga former som stövlar över knäet, knähöga stövlar, kalvstövlar och ankelstövlar. För att göra det enklare för dig att styla har jag samlat några riktigt snygga idéer med dragkedjor för stövlar för din referens. Låt oss nu kolla in den coola listan.

Svart skinnjacka med läderstövlar med dragkedja


källa

För att starta den här listan med snygga outfitidéer kommer jag att visa dig en väldigt speciell och mörk outfit som är rolig då och då för att visa upp den edgy sidan i dig. För att skapa denna look kan du bära en svart långärmad t-shirt med en svart motojacka i läder. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta läderkängor med dragkedja för att se riktigt snygga och eleganta ut.

Svart tröja med scoop-neck, tryckt minikjol och knähöga stövlar med dragkedja

svart tröja med scoop-neck, tryckt minikjol och knähöga stövlar med dragkedja
källa

En svart stickad tröja med rund hals är det perfekta komplementet till denna smarta business-casual outfit. Kombinera den med en lätt utsvängd minikjol med svart och vitt tryck. Kombinera dem med svarta strumpor och ett par knähöga kängor i svart läder för att se stiliga och feminina ut på samma gång.

Grå tröja med stövlar med dragkedja i mocka

grå tröja med stövlar med dragkedja i mocka
källa

Det här är en ganska mysig outfit som du kan bära som en streetoutfit såväl som en business casual outfit. För att uppnå denna look kan du bära en grå V-ringad bodycontröja över en rosa topp. Kombinera dem med grå skinny jeans och grå mocka stövlar med dragkedja för att fullända looken.

Svart skinnjacka med hög blommig kjol och bruna stövlar med dragkedja

svart skinnjacka med blommig kjol och bruna stövlar med dragkedja
källa

Det här är en väldigt snygg outfit som kan få dig att se lång och smal ut. För att uppnå denna look kan du bära ett svart linne med fyrkantig hals och en svart motojacka i läder. Kombinera dessa plagg med en svart och vit minikjol med blommönster. För skor, bär ett par bruna läderknähöga stövlar med blixtlås för att komplettera outfiten.

Mörkblå figursydd tröja med svart minikjol och höga stövlar

Mörkblå, figursydd tröja med svart veckad minikjol och overknee boots
källa

För att dra av den här snygga och attraktiva affärsdräkten kan du bära en marinblå ribbad stickad tröja och en svart veckad minikjol. Para ihop dem med ett par svarta läderstövlar med dragkedja ovanför knäet. Lägg till en handväska i svart läder för en ännu mer sofistikerad look.

Grå sidotröja med slitsade jeans och svarta läderstövlar med dragkedja

grå sidslitströja med slitna jeans och svarta läderstövlar med dragkedjor
källa

För att forma den här mysiga och avslappnade lagerdräkten kan du bära en grå stickad tröja med sidoslits över en vit t-shirt för att skapa snygga lager. Kombinera dem med blå skinny jeans. För skor, bär ett par ankelstövlar med dragkedja i svart läder för att fullända outfiten med stil.

Blå slim fit jeans med muddar och svarta stövlar med dragkedja

Slim fit jeans med blå muddar och svarta ankelboots med dragkedjor
källa

För att skapa den här eleganta och snygga streetoutfiten som är perfekt för tillfälliga sammankomster, kan du para ihop en vit pojkvänskjorta med knäppning och marinblå jeans med manschetter för att se smart och luftig ut. Till skorna kan du bära ett par stövlar med dragkedja i svart läder för att fullända looken.

Grön djup V-ringad miniklänning med svarta stövlar med dragkedja

Grön djup V-ringad miniklänning med svarta stövlar med dragkedja
källa

Detta är en ungdomlig och sexig outfit för ett cocktailparty. Klänningen här är en grön miniklänning med djup V-ringning och knytdetaljer. Kombinera den med ett par stövlar över knäet i svart mocka för en extra elegant look. Du kan till och med lägga till en svart läderkoppling för att se mer elegant och elegant ut.

Svarta skinny jeans med korta stövlar och dragkedjor i läder

svarta skinny jeans med korta läderstövlar med dragkedjor
källa

Blixtlåskängorna är i allmänhet delar som ser väldigt rena och snygga ut och det är en bra idé att kombinera dem med andra enkla delar. Till exempel kan du helt enkelt bära en vit linne button-down pojkvänskjorta och svarta skinny jeans. Kombinera dessa plagg med korta svarta stövlar med dragkedjor i läder.

Grön veckad midiklänning med mockastövlar med dragkedja i kamel

Grön veckad midiklänning med ankelstövlar i mocka med kameldragkedja
källa

För att uppnå denna uppfriskande och glada look, bär en ljusgrön smockad midjelös ärmlös maxi-kudde som fokuspunkten för din outfit. Kombinera dessa plagg med ett par stövlar med dragkedja i kamelmocka. Du kan till och med bära en matchande clutchväska i brun mocka för att se elegant och elegant ut.

Knähöga stövlar i brunt läder med dragkedja och grå tröja

Knähöga stövlar i brunt läder med dragkedja och grå tröja
källa

För att forma denna enkla och diskreta sexiga outfit kan du bära grå stickad långärmad chunky minitröjaklänning med skenhals som fokuspunkten i din outfit. Håll klänningen tillräckligt kort för att få dina ben att se extra långa och smala ut. Kombinera klänningen med ett par knähöga stövlar i brunt läder med dragkedja för att komplettera den minimalistiska och coola looken.

Svart bodycon miniklänning i spets med stövlar

Figurkramande svart miniklänning i spets med stövlar
källa

Det här är en väldigt minimal outfit som ser bra ut att ha på sig på ett cocktailparty. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en svart halvärmad bodycon miniklänning. Kombinera den med ett par svarta strumpor och svarta läderstövlar med dragkedja. Komplettera din outfit med en svart clutchväska.

Tunikablus i svart chiffong med gråa skinny jeans och korta mockaboots med dragkedja

svart tunikablus i chiffong med gråa skinny jeans och korta stövlar i mocka med dragkedja
källa

Detta är en mycket luftig och damliknande outfit som är lätt att ta av. För toppen, bär en svart chiffong mini tunika blus. Kombinera toppen med gråa skinny jeans. Bär ett par stövlar med dragkedja i grå mocka för att komplettera denna minimala och attraktiva look.

Jag hoppas att du gillar idéerna med dragkedjor som jag har delat med dig ovan. Prova dem och se hur de kan få dig att se ren och stilig ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*