Home / Stil / Idéer med sammetsbyxor
Idéer med sammetsbyxor

Idéer med sammetsbyxor

Det råder ingen tvekan om att skinny jeans nästan har blivit standardbyxor nuförtiden. Du ser definitivt bra ut, men vill ändå ha lite variation? Eller tycker du att det är kul att se lite annorlunda ut då och då? Bär dem med sammetsbyxor istället för en helt annan outfit. De är verkligen inte lika lätta att styla som jeans, och de är inte heller lika utmanande. För att göra det enklare för dig har jag sammanställt en lista med riktigt snygga idéer för klädsel i sammetsbyxor för dig. Låt oss titta på dem nu.

Röda sammetsbyxor med vida ben och svart grafisk t-shirt

Röda sammetsbyxor med vida ben och svart grafisk t-shirt
källa

Du kommer att se en lista med outfitidéer som hjälper dig att sticka ut från mängden på ett relativt naturligt sätt. För att skapa denna outfit kan du bära en t-shirt med grå eller svart tryck och kombinera den med rosa sammetsbyxor med vida ben. Kombinera dem med svarta klackar med öppen tå för att klä upp denna cocktailpartyoutfit.

Svart och vit tribal print longline cardigan och mörka sammetsbyxor


källa

Här är en väldigt intressant och snygg svartvit outfit som har en silvertouch i slutet. För att bilda denna look kan du bära ett svart linne med svarta sammetsbyxor. Varva dem över med en svart och vit kofta med stammönster. För skorna, bär ett par silvermetalliska skor för att lägga stil till outfiten.

Svart cropped figursydd tröja med utsvängda grå sammetsbyxor

svart beskuren skräddarsydd tröja med utsvängda grå sammetsbyxor
källa

Här är en outfit som du kan använda för att visa bara lite hud och dina kurvor för att få dig att se väldigt sexig ut. Det är en outfit som är perfekt för ett cocktailparty om en kostym inte är något för dig. Bär en svart, lätt beskuren, formsydd stickad tröja till toppen. Kombinera den med utsvängda grå sammetsbyxor och svarta klackar med öppen tå för att fullända denna fantastiska outfit.

Grå jacka med vida ärmar, prickig blus och svarta sammetsbyxor med vida ben

grå jacka med vida ärmar, prickig blus och svarta sammetsbyxor med vida ben
källa

Detta är en vacker vintage outfit som kan få dig att se extra speciell ut. Till toppen kan du bära en svart och vit prickig blus med en grå kortärmad jacka med vida ärmar. Kombinera dem med raka byxor med vida ben i svart sammet. Bär ett par silver loafers till skorna för att göra denna outfit ännu mer unik.

Gult linne med scoop neck och svarta sammetsbyxor i slim fit

gult plungande scoop linne och ankel svarta sammets slimmade byxor
källa

För att bilda denna glada och anständiga sexiga outfit måste ett inslag av gult läggas till mixen. I det här fallet väljs ett citrongult lågt skuret linne med en urringning för att para ihop med svarta sammetsbyxor i slimfit. Bär spetsiga leopardmönstrade klackar för skorna för att fullborda looken.

Ljusblå chambray skjorta med vinröda sammetsbyxor

Ljusblå chambray skjorta med vinröda sammetsbyxor
källa

Detta är en minimalistisk men väldigt unik outfit som verkligen kommer att få dig att sticka ut från mängden. Till toppen kan du helt enkelt bära en ljusblå slim fit blus. Kombinera den med vinröda sammetsbyxor. Till skorna kan du använda silvermetalliska klackade sandaler för att fullända looken med klass.

Mörkblå kavaj med filthatt och vinröda byxor

svart kavaj med filthatt och vinröda byxor
källa

Det här är en väldigt konstnärlig outfit som kommer att vara rolig att ha på sig då och då. För att uppnå denna look, bär en svart blus med knappar på toppen och en marinblå kavaj för toppen. Kombinera dem med vinröda supersmal sammetsbyxor. För resten av looken, bär svarta spetsiga tåklackar och en svart fedora för att se elegant och konstnärlig ut.

Svart skinnjacka med grå t-shirt och rosa sammetsbyxor med vida ben

svart skinnjacka med grå tryckt t-shirt och rosa sammetsbyxor med vida ben
källa

För att uppnå denna coola och unika look, använd bredbenta sammetsbyxor istället för smala. Du kan till exempel bära en ljusgrå grafisk t-shirt med rosa sammetsbyxor med vida ben. Bär dem med grå mockaboots och en chic kamelväska för att fullända looken.

Svart tryckt hoodie med mörkblå byxor med vida ben

svart tryckt hoodie med mörkblå cropped byxor med vida ben
källa

Här är en mycket ungdomlig och intressant outfit som säkerligen kommer att få dig att se bäst ut. Bär en svart grafisk hoodie för att lägga till den ungdomliga touchen. Kombinera den med mörkblå sammets byxor med raka ben för att se unik och vacker ut. Lägg till ett par svarta klackar för att snyggt komplettera looken.

Svart dubbelknäppt kostym med mörkblå sammetsbyxor

svart dubbelknäppt kostym med mörkblå sammetsbyxor
källa

För att skapa denna enkla och attraktiva affärsmässiga look kan du bära en svart och vit randig långärmad t-shirt med en svart kappa. Kombinera dem med lätt utsvängda byxor i mörkblå sammet. Bär ett par svarta balettkläder för att få skorna att se ännu mer eleganta och eleganta ut.

Vit kavaj med svarta slim fit byxor och spetsiga klackar

vit kavaj med svarta slim fit byxor och spetsiga klackar
källa

För att uppnå denna enkla vita och svarta look kan du bära en vit sidenblus med en vit kavaj för toppen. Kombinera dem med supersmala sammetsbyxor. Bär ett par ljusrosa klackar för att få skorna att se mer damlika ut. Det här är den typ av outfit du kan bära för en semi-formell fest.

Ljusrosa lång kavaj med linne i silver med paljetter och mörkblå leggings

Ljusrosa lång kavaj med linne i silver med paljetter och mörkblå leggings
källa

För att skapa den här diskreta sexiga cocktailpartylooken kan du bära ett linne i silver med paljetter med en ljusrosa långlinjekavaj. Kombinera dem med svarta smala byxor eller sammetsleggings. Bär ett par vita stövletter med snörning för att fullborda den snygga looken.

Svart grafisk t-shirt med vinröda sammetsbyxor

svart grafisk t-shirt med vinröda sammetsbyxor
källa

Detta är en väldigt enkel och ren outfit som kan få dig att se stilig och elegant ut. Bär en svart tryckt t-shirt med vinröd sammet lätt utsvängda beskurna byxor för toppen. Kombinera dem med leopardmönstrade klackar för att komplettera looken med en sofistikerad och damliknande touch.

Jag hoppas att du gillar idéerna med sammetsbyxor som jag delade med dig ovan. Förhoppningsvis kan dessa kläder hjälpa dig att fortsätta utöka ditt outfitspel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*