Home / Stil / Idéer med spetsvästar
Idéer med spetsvästar

Idéer med spetsvästar

För dig som älskar snygga, lagerlooker bör du känna till jeansväst och läderväst. Men om du försöker uppnå en mer feminin look bör du leta efter en spetsväst, med största sannolikhet en vit. När det kommer till spetsartiklar tycker många att de är väldigt lätta att styla. Så är inte fallet med spetsvästen. För att göra det ännu enklare för dig har jag satt ihop en lista med riktigt bra idéer för spetsvästar. Nu ska vi kolla upp det.

Vit spetsväst med grå trekvartsärm t-shirt


källa

Låt mig börja den här listan med en relativt avslappnad outfit som är väldigt lätt att ta av. Det är i grunden en enkel t-shirt och jeansoutfit med en liten twist. I detalj kan du bära en grå T-shirt med trekvartsärmar, slitna blå jeans och vita sneakers. Bär en spetsväst för att omedelbart sätta en feminin touch till outfiten.

Vit virkad spetsväst med blommig rynkad midja. blommig miniklänning

vit virkad spetsväst blommig rynkig midja blommig miniklänning
källa

För en uppfriskande och charmig look kan du lägga till ett blommigt inslag till outfiten. Du kan till exempel bära en vit blommig miniklänning för att se vacker och uppfriskande ut. Ta den här outfiten till en ny nivå genom att para ihop klänningen med vita sandaler med klackar och en vit spetsväst.

Vit spetsväst med svart linne och grå chinos

vit spetsväst svart linne grå chinos
källa

Den här outfiten är ett mycket trevligt försök att inkorporera en vit spetsväst i en business-casual outfit. I detalj är spetsvästen kombinerad med ett svart linne och grå bredbenta chinos. Till skorna kan du helt enkelt bära svarta spetsiga pumps för att se mer professionella och kraftfulla ut.

Vit spetsväst med grå tubtopp

vit spetsväst grå tubtopp
källa

Du kan också bära en vit spetsväst för att täcka huden och förvandla en alltför sexig outfit till en mer feminin och elegant. Du kan till exempel bära en grå skinny topp med en vit spetsväst överst. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och vita sneakers för att se både snygga och damlika ut.

Bär den med en vit chiffongblus och boyfriendjeans

vit chiffongblus boyfriend jeans
källa

Ett av de bästa och mest intressanta sätten att styla en vit spetsväst är att para ihop den med några pojkaktiga och snygga plagg. Du kan till exempel para ihop en vit spetsväst med en vit chiffongblus och kraftigt slitna ljusblå boyfriend-jeans för en kontrasterande look. Du kan bära bruna sandaler med rem för att lägga till en uppfriskande touch till utseendet.

Lång vit spetsväst med ljusblå minijeansshorts

lång vit spetsväst, ljusblå minijeansshorts
källa

För en uppfriskande och drömsk sommar- eller våroutfit kan du bära en vit lång spetsväst över en vit cropped västtopp och ljusblå minijeansshorts. Till skorna kan du bära nakna sandaler med remmar för att lägga till lite boho-stil till mixen. Bär slutligen en halmhatt för att se ännu mer uppfriskande ut.

Bär din med en grå blommig t-shirt och blå jeans

grå blommig t-shirt, blå jeans
källa

Denna outfit är en bra demonstration av hur en spetsväst kan förvandla en ointressant outfit till en vacker. Utan en väst ser denna outfit som består av den grå blommiga t-shirten och mom-jeansen väldigt genomsnittlig ut. Du kan piffa till saker genom att bära en vit spetsväst och ett par vita sandaler för att göra denna outfit väldigt uppfriskande.

Vit lång spetsväst med grå halvärm t-shirt och mörkblå jeans

vit lång spetsväst med halvärm grå t-shirt mörkblå jeans
källa

En vit spetsväst gör dig inte bara mer feminin under lång tid, en längre version kan förvandla din outfit till en stiligare, lagerad outfit. Du kan till exempel skapa en väldigt avslappnad outfit genom att bära en grå t-shirt med halvärm, skinny jeans med muddar och nakna sandaler. Outfiten uppgraderas omedelbart när du bär en lång vit spetsväst över t-shirten och jeansen.

Bär den med en vit västtopp och mörkblå skinny jeans

vit väst mörkblå skinny jeans
källa

Ett mycket typiskt sätt att klä sig inför sommaren är att bära en vit passande västtopp med blå skinny jeans. Outfiten ser inte bara enkel och snygg ut, den låter dig också visa upp dina kurvor. Klädseln är dock lite för enkel och för hård. Du kan mjuka upp tonen genom att bära en vit spetsväst. Skira sandaler är perfekta för skor för att ge dem en extra feminin touch.

Ljusrosa spetsväst med vit chiffongblus

ljusrosa spetsväst vit chiffongblus
källa

Om du vill se mer damlik ut och har slut på idéer om hur du ska klä dig, finns det en god chans att bära rosa hjälper dig. Till exempel kan du bära en rosa chiffongväst över en vit chiffongblus till toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med muddar och rosa platåsandaler.

Röd veckad skaterklänning med vit spetsväst

röd veckad skaterklänning med vit spetsväst
källa

För en väldigt avslappnad streetlook kan du helt enkelt bära en röd veckad skater miniklänning. Bär en vit spetsväst över den för en feminin och elegant touch. Till skorna kan du bära nakna sandaler med rem för att lägga till lite boho-stil.

Grå maxiklänning med vit virkad spetsväst

grå maxiklänning vit virkad spetsväst
källa

Här är en väldigt unik och vacker look som är perfekt att bära när du är på semester. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en grå maxiklänning i bomull med en vit virkad väst. Kombinera dem med svarta sandaler och en mycket lekfull svart floppy hatt för att fullända outfiten.

Bär den med en rosa t-shirt och en vit chiffongkjol

rosa t-shirt vit chiffong hög låg kjol
källa

Här är en annan kvinnlig ledig outfit fylld med rosa plagg. Till toppen, koppla ihop en rosa t-shirt med en vit spetsväst. Kombinera dem med en knälång vit chiffongkjol och rosa balettkläder för att se uppfriskande och luftiga ut.

Vit spetsväst med undertröja och mini jeansshorts

Vit spetsväst Camisole Mini jeansshorts
källa

För en stilig och diskret sexig look kan du helt enkelt para ihop den vita spetsvästen med en vit camisole och blå slitna mini jeansshorts. Kombinera dem med vita sneakers för en kausal och sportig touch.

Här är idéerna med spetsvästar som jag vill dela med dig. Även om du är en av dem som tvekar att prova spetsprylar så är spetsvästen verkligen ett bra ställe att börja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*