Home / Stil / Idéer med tryckta klänningar
Idéer med tryckta klänningar

Idéer med tryckta klänningar

Idag ska jag prata om ett väldigt enkelt sätt att få dig att se mer lättillgänglig och luftig ut. Istället för att bära skinny jeans, välj en klänning med tryck som hjälper dig att sticka ut från mängden på ett naturligt och attraktivt sätt. Det finns två huvudkategorier för den tryckta klänningen. Den första är klänningen med blommönster och den andra är klänningen med stamtryck. Båda kan få dig att se riktigt bra ut. Den enkla regeln är att bära den förra om ditt mål är att se gladare ut. För att bättre visa dig hur du stylar den, har jag samlat ihop några riktigt bra idéer för tryckta klänningar för dig. Låt oss ta en titt.

Ärmlös miniklänning med blommönster och vita klackar


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en enkel och uppfriskande business casual outfit. För att forma denna look kan du bära en grå och vit blommig passform och en utsvängd miniklänning. Kombinera den med en axelväska i vitt läder. För skorna, bär ett par vita klackar med öppen tå för att fullborda denna attraktiva och eleganta look.

Långärmad, figursydd miniklänning med långa ärmar

svart och vit printad långärmad bodycon miniklänning
källa

För att uppnå denna konstnärliga och eleganta affärsdräkt, kan du bära en svart och vit sicksackmönstrad långärmad bodycon miniklänning. Kombinera den med en ljusrosa läderhandväska för att få dig att se ännu smartare ut. För skorna skulle bära ett par svarta balettkläder passa perfekt med resten av outfiten.

Svart och vit blommig chiffongklänning med V-ringning och tryckt t-shirt

Svart och vit blommig chiffongklänning med V-ringning och tryckt t-shirt
källa

För att skapa denna luftiga och kvinnliga affärscasual-look kan du använda ett mycket enkelt lagertrick. I detalj kan du bära en djup V-ringad svart och vit miniklänning i chiffong över en vit tryckt t-shirt så att du inte behöver visa någon hud, vilket gör detta till en passande outfit för kontoret. Kombinera bitarna med svarta balettplattor för att fullborda looken.

Vit och röd bodycon miniklänning med en ljusblå jeansjacka

vit och röd skuren och utsvängd miniklänning med ljusblå jeansjacka
källa

Det här är en väldigt damliknande och ungdomlig affärsdräkt som gör det enkelt för dig att sticka ut från mängden på kontoret. För att komplettera denna outfit, bär en vit och röd blommig passform och utsvängd mini klänning i V-ringad chiffong. Bär en ljusblå jeansjacka över den. Lägg till ett par ljusrosa spetsiga klackar för en feminin touch.

Mörkblå blommig miniklänning och sandaler med nakna klackar

Mörkblå blommig miniklänning och sandaler med nakna klackar
källa

För att skapa denna minimalistiska men ändå vackra look som du kan bära till ett cocktailparty, bär en marinblå blommig chiffongklänning med en avslappnad passform som mittpunkten i outfiten. Kombinera den med ett par sandaler med nakna klackar för att fullända looken. Du kanske vill lägga till en ljusrosa läderclutch till mixen för att se elegant och sofistikerad ut.

Grön och blå tryckt mini chiffongklänning med halvärmar

grön och blå tryckt mini chiffongklänning med halvärmar
källa

Tack vare användningen av några skarpa färger är detta en riktigt iögonfallande cocktailpartyoutfit. I detalj är klänningen här en ljusgrön och kungsblå tryckt mini chiffongsvingklänning med halvärmar. Du kan kombinera den med ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att lägga till en feminin touch till outfiten.

Marinblå och vit maxiklänning med sidoslits och öppen tå häl

mörkblå och vit maxiklänning med sidoslits och klackar med öppen tå
källa

För att forma denna mogna och kvinnliga cocktailparty-outfit, istället för en miniklänning, kan du bära en marinblå och vit blommig maxiklänning med slits på sidan. Kombinera den med en handväska i brunt läder för att se elegant och kreativ ut. Lägg slutligen till ett par svarta klackar med öppen tå för att fullända outfiten.

Svart och vit blommig halterneck miniklänning

svart och vit blommig halterneck miniklänning
källa

För att se svart och konstnärlig ut kan denna svartvita outfit hjälpa dig. För att skapa denna outfit, bär en svart och vit printad bodycon miniklänning som kärnan i outfiten. Kombinera den med ett par vita klackar med öppen tå för att lägga till en uppfriskande och sofistikerad touch till looken.

Marinblå tribaltryckt klänning med halvärmar och grå fuskpälsscarf

Marinblå tribaltryckt klänning med halvärmar och grå fuskpälsscarf
källa

För att dra av dig den här chica outfiten behöver du hjälp av en grå scarf i fuskpäls för att få till några snygga lagerknep. I detalj kan du bära halsduken över en mörkblå och vit tribaltryckt halvärmsklänning. Kombinera dem med gråa besättningsstrumpor och bruna sandaler för att fullända looken.

Ljusrosa chiffongklänning med skärp

ljusrosa mini chiffongklänning med skärp
källa

Det här är en ganska söt outfit som får dig att se extra ungdomlig och trevlig ut på ett cocktailparty. Du kan också bära denna outfit för formell dejting. Bär en ljusrosa och röd blommig mini-chiffongklänning och ett svart bälte för att komplettera denna outfit. Bär dem med svarta ballerinaskor för att komplettera din outfit.

Svart blommig långärmad miniklänning med V-ringning och läderstövlar

Svart blommig V-hals långärmad miniklänning med läderstövlar
källa

För att skapa denna nästan helt svarta outfit kan du bära en svart långärmad miniklänning med chiffong V-ringning och blommigt tryck. Kombinera den med ett par ankelstövlar i svart läder för att se cool och damlik ut på samma gång. Du kan till och med lägga till en svart läderkoppling till mixen om du vill se smartare ut.

Svart och vit V-ringad miniklänning med sandaler med axelband

Svart och vit miniklänning med V-ringning och öppna klackar
källa

För att skapa den där stiliga och konstnärliga looken istället för en blommig klänning, prova denna svarta miniklänning med V-ringad tribaltryck. Kombinera den coola klänningen med ett par svarta klackar. En enkel svart outfit som denna är faktiskt perfekt för den som vill se vacker och diskret ut på en fest.

Ljusgul tryckt chiffong midiklänning

Omlottklänning i chiffong med ljusgult tryck
källa

För en uppfriskande och attraktiv look kan du bära en ljusgul och svart blommig V-ringad långärmad midiklänning i chiffong. Kombinera den med ett par vita sandaler med remmar för en uppfriskande touch.

Jag hoppas att du gillar de tryckta outfitidéerna som jag just delade med dig. Prova dem och se om de ser luftiga och vackra ut på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*