Home / barnkammare / Idéer och design för barnkammare
Idéer och design för barnkammare

Idéer och design för barnkammare

Att välja en lämplig lokal för att göra en plantskola och ordna anläggningen är ett långt och tidskrävande arbete som kräver mycket eftertanke och omsorg. När du får de fantastiska nyheterna om din bebis på väg är det första du ska göra att sätta upp barnkammaren. Från väggfärgen till den sista babynattlampan kommer du att bli förvånad över allt.

Se till att du vet exakt vad du vill göra i barnrummet. Tänk på din budget och fixa den innan du köper något. Färger är det första att börja med. Om du behöver måla barnrummet, gör det så snart som möjligt, eftersom färgerna behöver tid att torka, och rumsmiljön behöver mer tid för att återställa den neutrala lukten. Färgerna på väggfärgen hjälper dig att välja tillbehör och möbler.

Bestäm vilka möbler som är dina prioriteringar och vilka alternativ som finns tillgängliga på marknaden från de moderna utgåvorna av stolar, rockers, glider, spjälsängar etc. Om du vill ha en stol bör du skaffa en rocker eftersom den hjälper dig att lugna bebisen och lugna trötta kroppar medan du matar dem eller vaggar dem till sömns

En byrå är ett viktigt förvaringsalternativ som du behöver när du inte har en garderob i rummet. Babykläder, accessoarer och leksaker kan förvaras snyggt och säkert i en byrå. När du köper ett sovrumsset till bebisrummet får du troligen en byrå med. Men om du har tillbehör och en vagga behöver du kanske bara lägga till byrån.

Lägg mycket tid på att leta efter golvmattan. Mattan ska vara mjuk, lätt att rengöra och täcka det nakna golvet. Vad mer behöver ditt barnrum? Besök HGTV och Houzz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*