Home / Dekoration / Ikea hacks för vardagsrummet

Ikea hacks för vardagsrummet

Om du har några IKEA delar som du kan hacka och återanvända, kan du få väldigt snygga föremål att dekorera ditt vardagsrum med. Behöver du idéer? Varsågod!

soffor och stolar

Mittpunkten i varje vardagsrum är en soffa eller loveseat, och om du letar efter en cool IKEA soffhacka – här är de! IKEA Ektorp, Stockholm, Karlstad soffor och Ekebol Couch får ett helt nytt utseende med färg, nya ben och så klart nytt tyg – omklädsel för att matcha ditt rum. Om du också behöver stolar, ta en Loksta-stol och ge den ett nytt liv med ett nytt överdrag eller Tullsta-stol och kuddar, eller till och med knyt om dynorna för ett helt nytt utseende.

Lagring och TV-enheter

Förvaring är ett måste för alla utrymmen, och vardagsrum är inget undantag. Det finns massor av idéer du kan komma på: renovera Expedit, Kallax, Besta, Ivar, Stockholm och andra enheter beroende på vad du behöver och vilken storlek och stil du letar efter. Dekaler, färg, kontaktpapper, nya ben och till och med bänkskivor ger dessa enheter ett nytt utseende och lägger till en elegant förvaringsenhet till ditt utrymme.

hemmabarer

En hemmabar är en valfri sak, vissa av oss har det, andra inte, och du kanske föredrar att flytta den till matsalen eller till och med ditt kontor. Hur som helst kan snygga husstänger tillverkas av IKEA bruks- och köksvagnar eller till och med enheter från Ivar, Kallax, Valje och Vittsjö om det behövs, omarbetade med kontaktpapper, sprayfärger och rullar.

kaffe och sidobord

Sist men inte minst finns det soffbord och sidobord gjorda av IKEA enheter. IKEA Vittsjö-bord kan hackas in i snygga soffbord eller tuftade pallar efter behov. Du kan också göra coola caddies eller bord av Frosta pallar eller till och med Eket-skåp. Läs några gör-det-själv för dessa enheter under bilderna och pyssla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*