Home / Dekoration / Ikea ottoman och puff hacks
Ikea ottoman och puff hacks

Ikea ottoman och puff hacks

Varje vardagsrum, även det minsta, behöver en ottoman, en fotpall eller åtminstone en golvkudde. Om du inte har en och inte är redo att köpa något är det hög tid att göra det själv! Vi har förberett ett antal idéer för att göra dina egna IKEA-artiklar – renovera en befintlig vara eller skapa en ny IKEA-vara. Dyka i!

IKEA ottoman och fotpall hacks

Vilka IKEA-artiklar kan du renovera? Det finns faktiskt många idéer att välja mellan, men vi valde IKEA Bosnas och Karlstad för att visa hur man upprepar dem. Om du tar Bosnas kan du enkelt lägga till ett nytt skyddsöverdrag som perfekt matchar din interiör. Om du har en Karlstad till hands, renovera den med vilket tyg du vill. Alla andra IKEA pallar och fotpallar kan fräschas upp med nya tyger och sprayfärg – spraymåla benen om du har.

Ottomaner och pallar gjorda av IKEA föremål

Om du inte har en färdig ottoman eller ottoman till hands, gör din egen med det du äger! En av de mest populära delarna för renovering är IKEA Lack soffbord, som kan målas och stoppas för att matcha ditt vardagsrum. Du kan också lägga till ett skyddsfodral om du behöver ett mycket snabbt hack. IKEA Vittsjö-bord är en bra bas för att skapa en fräsch och elegant ottoman eller till och med en stoppad bänk. Lägg till en vadderad kudde och spraymåla ramen för en cool look. IKEA Knagglig lådor, IKEA Frosta pallar och andra föremål kan förvandlas till snygga pallar. Du kan också sy en ottoman med IKEA-tyger och -inlägg, eller renovera en befintlig bit med IKEA-tyger eller mattor. Lägg till en touch av stil till ditt vardagsrum!

15 IKEA ottomanska och sittpuffar att prova |  ComfyDwelling.c
9 enkla och coola gör-det-själv IKEA ottomanska och sittpuffar - Shelterne
15 IKEA ottomanska och sittpuffar att prova |  ComfyDwelling.c
15 IKEA ottomanska och sittpuffar att prova (med bilder) |  Ikea bänk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*