Home / Dekoration / Ikea skoskåp hackar
Ikea skoskåp hackar

Ikea skoskåp hackar

Vi kan bara inte få nog av IKEA hacks! Dagens sammanfattning är tillägnad de bästa IKEA skoskåp hackarna. Låt oss designa din entré när den är som bäst utan att slösa utrymme.

IKEA Bissa Skåp Hacks

IKEA Bissa är ett snyggt och väldigt enkelt litet skoskåp att använda i din entré. Du kan till och med hacka den här lilla biten på olika sätt för att göra den mer lämplig. Att måla fodralet är den mest uppenbara idén, och du kan också lägga till knoppar eller handtag – dessa saknas i grundversionen. Täck skåpet med vattenfallsträplanka för ett rikt utseende eller använd kontaktpapper som papper. B. Marmor för att få det att se dyrt ut.

IKEA Hemnes Skåp Hacks

Hemnes skoskåp är också väldigt enkla och grundläggande förvaringssaker, och hur kan du hacka dem för att matcha din inredning? Målning och färgning är den mest populära idén för att ändra utseendet på den bit du vill ha. Välj en färg som kompletterar ditt utrymme och lägg till en kontrasterande bänkskiva för att få pjäsen att sticka ut. För att skapa en rustik känsla, färga bara in den med en vacker nyans. Vridande knoppar och handtag kan också räcka för en fräsch look och håller inte länge. Några andra idéer kan inkludera träpaneler, täckning med kontaktpapper med valfritt tryck inklusive trästruktur etc – använd din fantasi för att skapa ett unikt föremål!

IKEA Trones Skåp Hacks

IKEA Trones är en neutral del som tar liten plats eftersom den är platt och är idealisk för förvaring av skor. Hur anpassar jag det? Om du inte är nöjd med färgen, måla om den eller dekorera den med decoupage. Lägg till en bordsskiva som passar ditt utrymme: ljust trä, rikt färgat trä, vitkalkat trä och så vidare. Du kan också ändra dörrarna och lägga till eller dra knoppar för mer bekvämlighet.

20 IKEA Hemnes Shoe Closet Hacks You'll Love |  ComfyDwelling.c
Skoförvaringsarkiv - IKEA hacka
Skoförvaringsarkiv - IKEA hacka
Ett enkelt skoskåpshack från IKEA Hemnes - NewlyWoodwards |  IKEA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*