Home / Dekoration / Ikea Spanst för ungdomar

Ikea Spanst för ungdomar

Om du är en ung person med en aktiv livsstil, kolla in den här nya möbelkollektionen från IKEA och Los Angeles-baserade designern Chris Stamp. Området heter SPÄNST, vilket betyder elasticitet på svenska av en anledning.

SPÄNST integrerar gatukulturen flytande och kännetecknas av designerns typiska stil: monokroma och minimalistiska design. För första gången kommer IKEA att erbjuda produkter som en basketkorg och en skateboard. För möbler skapade Stamp ett avskärmat skåp för att visa upp det bättre. Kollektionen innehåller material som trä, läder och plexiglas för att ge föremålen en fräsch och kantig look.

SPÄNST-kollektionen är ett försök att nå unga genom att se på möbler från en lite annan vinkel. Den här kollektionen låter människor förvara och visa upp sina tillhörigheter samtidigt, medan många av dem vill visa andra människor kläderna, skorna och accessoarerna de har. Serien innehåller också några sportrelaterade föremål som väskor eller skateboards. Det är ett nytt sätt att tänka med en minimalistisk design och monokromatisk färgpalett, och varje del är väldigt snygg, låt dig inspireras!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*