Home / Dekoration / Ikea Stockholm soffidéer

Ikea Stockholm soffidéer

IKEAs Stockholmssoffa är nästan en ikon, nylanserad 2017. Om du letar efter en bekväm soffa med kvalitetsgaranti är det hög tid att du uppmärksammar det.

Sitt- och ryggkuddarna ger ett bekvämt stöd för din kropp och återfår lätt sin form då de är fyllda med högfjädrande skum och polyesterfiber. Det finns tresitsiga och tvåsitsiga soffor, samt olika klädselalternativ. Läder och sammet är populärast, där det senare är en het dekortrend. Du kan gå för basfärger, här skulle jag rekommendera läder, en sådan bit är 100% tidlös, eller prova juveltoner, sammet är den bästa idén här och du kommer att använda den för att sätta färg på ditt rum. Självklart kan du täcka soffan igen som du vill, till exempel genom att täcka den med krämiga sängkläder till ditt rum. Här är några exempel på hur du kan införliva Stockholm i ditt utrymme.

Läder Stockholm

Lädersoffor är tidlösa och matchar lätt de flesta dekorativa stilar: industriell, modern, skandinavisk, vintage, art deco och många andra. Soffan Stockholm finns i brunt, svart och brunt läder. Dessa är mer som primära färger och den enkla designen av föremålet tillsammans med sådana färger gör det superuniversellt. Ett läder Stockholm kommer att ge textur och intresse till ditt utrymme.

Sammet Stockholm

Sammet är en av de hetaste inredningstrenderna, det är mjukt och mysigt, inte konstigt att det är så vanligt att det används för klädsel. Du hittar Stockholmssoffa i smaragd, gräsgrönt, orange och marin sammet, de där djärva färgerna som gör ett statement. Detta är en bra lösning eftersom vi alla vet att smaragder ser elegantare ut i juveltoner eller svarta. En färgad sammetssoffa från Stockholm gör ett färgstarkt uttryck i ditt utrymme, lägger till färg och kan även användas för att visuellt dela upp utrymmen i en öppen layout. Detta är en bra lösning för ett monokromatiskt, lynnigt, neutralt eller färgblockerat utrymme.

Andra idéer

IKEA-möbler hackas så ofta att jag bokstavligen inte kan nämna en del som inte är hackad. Stockholmssoffor kan hackas också! Byt ben och tapetsera om soffan om du inte gillar den befintliga klädseln, eller om den ser lite sjaskig ut och du vill fräscha upp den. Välj ett praktiskt och bekvämt tyg i de färger du vill ha. Tryck är också välkomna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*