Home / Dekoration / Ikea Tarva Kommod i Heminredning Coola Idéer
Ikea Tarva Kommod i Heminredning Coola Idéer

Ikea Tarva Kommod i Heminredning Coola Idéer

IKEA är ett av de mest kända möbelmärkena och vi delar med oss ​​av några av deras skapelser och sätt att hacka och använda dem inomhus. Idag ska vi prata om den fantastiska Tarva-byrån och dess versioner gjorda av olika ägare och designers. Den här tidlösa byrån är perfekt för alla interiörer och du kan hacka upp den hur du vill: måla och sprayfärga och självklart byta ut knopparna då de ofta tillför mycket till inredningen. Det kan vara minimalt, skandinaviskt, retro, modernt, glamour eller något annat – bara hacka det som du behöver det och njut!

Färgglada IKEA Tarva byråhackar

Om du älskar djärva färger finns det många alternativ! Först och främst kan du måla din tarva som du vill: i en enfärgad, med en ombre-effekt, med en gradienteffekt, geometriska mönster eller någon annan bild och stencil du vill. Du kan dekorera din byrå med inlägg, utsmyckningar, dekaler, tapeter, till och med ljusa tyger, och accentuera den nya looken med vilket vackert handtag, knopp eller drag du tycker passar. Om du behöver en mobil del, sätt din Tarva på hjul – det här är en bra idé för en hemmabar.

Andra IKEA Tarva Dresser Hacks

Färgning är en tidlös idé då trä alltid är i trenden och Tarva byråer redan är lätt betsade. Du kan välja tyngre och mörkare nyanser. Kombinera färgerna med olika färger: vit, svart, brun, rosa, blå och andra för att få ett ljusare och mer kontrasterande föremål. Gör fler lådor om det behövs, byt handtag och knoppar, sträck ut dig efter catchy ben – hårnålslådor är på modet just nu. Stencilera, lägga till rullar, geometriska mönster och mer – det finns så många hacks du kan göra! Kolla in de kreativa idéerna nedan och gör din egen renovering!

IKEA Tarva byrå i heminredning: 35 coola idéer |  Ikea tarva.
IKEA Tarva byrå i heminredning: 59 coola idéer - DigsDi
IKEA Tarva byrå i heminredning: 59 coola idéer - DigsDi
IKEA Tarva byrå i heminredning: 59 coola idéer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*