Home / Dekoration / Industriell vintage köksdesign

Industriell vintage köksdesign

När du förbereder dig för en köksmakning kan detta vara en stor inspirationskälla för dig. Renoverat av den New York-baserade inredningsdesignern Monique Gibson, detta atmosfäriska utrymme är det finaste exemplet på ett stilfullt, stämningsfullt inredningskök som är mycket populärt idag.

Lokalen är inredd i industriell och vintagestil, och det jag älskar mest är kontrasten mellan de vitkalkade tegelväggarna och de svarta möblerna och takbjälkarna. Golven är också vitmålade, men är av trä. Designern valde vitt som huvudfärg och höll utrymmet stämningsfullt med svarta inramade fönster och en dörr, samt mörka bänkskivor och möbler.

Hyllorna är gjorda av varmt trä och möblerna är monterade på metallben och hjul för en vintagelook och för att vara hållbara och stabila. Vintage trävaror och porslin håller sig i stil med köket, och det finns lite växter och grönska för att liva upp det. Om du gillar trendiga finurliga rum kommer du säkert att älska detta också! Den är full av bra stjälidéer. Förbered din pennknapp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*