Home / Dekoration / Industriella köksöar
Industriella köksöar

Industriella köksöar

Om ditt kök är industriellt eller om du vill sätta en industriell touch till utrymmet, är en industriell köksö vad du behöver. Ibland behöver till och med ett modernt eller glamoröst kök ett sådant här för att slappna av i atmosfären, skapa mindre patos och lägga till kontrast.

köksöar i betong

Betong är ett mycket industriellt material och en skulpturell köksö i betong kommer att göra ett stilfullt uttryck och ge rummet en modernare känsla. Den kan rockas inte bara i ett industriellt utrymme, utan också i ett modernt, minimalistiskt, rustikt och många andra utrymmen – skapa en djärv kontrast genom att bara välja en köksö som sticker ut från resten. Din köksö kan vara gjord helt av betong med skulpturala former och linjer, eller gjord av trä med en betongskiva som är väldigt tålig. Sådana köksöar brukar inte erbjuda förvaringsutrymme, men du kan ha ett frukostrum eller till och med använda ön som matbord.

Köksöar i metall och trä

Metall och trä är en perfekt kombination för en industriell köksö. En sådan bit ger rummet en vintagekänsla. Om du behöver det, ta rör och en träskiva. Det är en vinn-vinn-kombination. Lägg till hjul för att göra ön bärbar och gör några hyllor för förvaring – och du har en superfunktionell pjäs att rocka! En annan idé är ett mer lakoniskt utseende: svärtad metall och träpaneler, inklusive bänkskivan. Lägg till en frukost- eller matplats på ön för att lägga till funktionalitet till föremålet. Att satsa på en köksö helt i trä är också ett alternativ, men jag rekommenderar starkt att använda lådor och liknande, eller att på konstgjord väg lägga till ålder och inskriptioner på ön för att göra den industriell. Njut av!

Industriellt möter rustikt i detta kök  Rustik industri.
Industriköket i denna ombyggda kyrka har en modern twist.
Köksö-idéer - Anpassa en köksö för att passa dina behov.
Vintage industriell köksö / antik vagn / bruksbord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*