Home / Dekoration / Industriinspirerat Stockholmshem
Industriinspirerat Stockholmshem

Industriinspirerat Stockholmshem

Massimo Buster Minale, grundare av Buster + Punch, förvandlade nyligen sin personliga egendom i Stockholms förorter till ett loft i urban stil. Minale hade ursprungligen för avsikt att riva huset och börja om, men det slutade med att han valde en del renovering och omstrukturering för att skapa sitt önskade familjehem.

Huset har en mängd skräddarsydda designs från studion i London som går tillbaka till dess industriella rötter, inklusive en bilverkstad och märkets signatur LED Buster-lampor. Minale valde en monokromatisk färgpalett inspirerad av traditionella svenska interiörer för att knyta ihop ett stycke lokalt arv. Bostadens industrikant genomsyrar utrymmet med en öppen stålbalkskonstruktion och metalltrappor. I äkta Buster + Punch-stil är en av hemmets framstående egenskaper ett bilgarage i glas som kan ses från insidan. Det finns tre specialbyggda motorcyklar i Minales garage. Detta är den första produkten som inspirerade honom att starta Buster + Punch.

Köket har en expansiv ö med gott om förvaringsutrymme designad av Minale och Buster + Punch-teamet. Texturerade nya och vintagemöbler balanserar den industriella stilen, inklusive en sliten Eames-loungestol i första upplagan som ursprungligen tillhörde Terminals far. I ett av badrummen målade Minale om och installerade ett vintagebadkar mot en träbänkskiva och marmorbakgrund, medan det andra har ett mer traditionellt förhållningssätt till bad.

Nåla på Black &/eller Whi
Trämöbler Arkiv - Design Mi.
Välkommen till min värld Samtida heminredning, inredning.
Industriell och vintage köksdesign i Stockholm - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*