Home / Dekoration / Inglasade rum

Inglasade rum

Idag tar öppna layouter över världen av design och arkitektur eftersom de använder varje tum av utrymme och fyller det med naturligt ljus från fönstren. Men ibland är integritet ett måste, det är verkligen nödvändigt. Hur kan du uppnå det utan att offra resten? För sådana fall finns det en bra idé: rum med glasväggar! Detta är ett nytt alternativ som kommer att vara en trend och är väldigt bekvämt: du har fortfarande tillräckligt med ljus, rummet ser inte skrymmande ut och samtidigt får du en unik designfunktion. Om integriteten inte räcker, ta frostat glas eller använd gardiner i rummet. Behöver du några exempel? Låt oss ta en titt.

sovrum

Den populäraste idén är att bygga ett inglasat sovrum eftersom det är ett bra sätt att göra det privata utrymmet mer mysigt i ett öppet utrymme. Inga rumsavdelare behövs – gör inramade eller smala glasväggar så fylls sovrummet och resten av rummet med ljus. Du kan även framhäva detta utrymme på andra sätt, t.ex. BB endast trä i glaskub eller med geometriska detaljer.

badrum

Även en öppen planlösning behöver några privata utrymmen, och ett badrum är ett av dem. Om du är en vågad person, satsa på ett badrum i glaskub – inga skiljeväggar eller något liknande. En sådan idé är bra för en personlig klädkammare som du kan duscha in i. Du kommer att se att badrum är vanligare med gardiner eller frostat glas – den här typen av glas släpper inte in mycket ljus men är superprivata och ser stilrena ut – olika typer av glas är väldigt trendiga att inreda.

huvudkontor

De flesta hushåll har ett hemmakontor, och i en öppen planlösning är det oftast ett hörn någonstans. Få det att sticka ut med glasväggar – inramade eller ännu bättre, enkla, för att få dig att känna dig mer professionell och som om du är på de bästa kontoren hos de coolaste företagen på Wall Street. Du kan till och med inrätta ett mötesrum som detta om ditt kontor är i ditt hem och glöm inte att få det att sticka ut på något sätt – med lampor, geografiska detaljer, eleganta möbler och mer.

Andra idéer

Garderober och vinkällare inkluderar rum med glasväggar – den första ska vara privat nog att klä av sig och klä, den andra är separat för att hålla en viss temperatur inne. Och vitrinskåp och vinkällare ser alltid väldigt speciella ut. Så bli inspirerad att göra några av dessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*