Home / Dekoration / Inkludera synliga träbjälkar i badrumsdesign
Inkludera synliga träbjälkar i badrumsdesign

Inkludera synliga träbjälkar i badrumsdesign

Träbjälkar är ett coolt rustikt inredningselement – ​​de var förr ett måste för att hålla upp taken, men nu är de mest imiterade och lämnade eller skapade för dekorationer. Vi fortsätter att skämma bort dig med fantastiska rum med synliga träbjälkar och dagens sammanfattning är tillägnad badrummen.

Ah, glittrande badrum är så drömmande och inbjudande! Modernt, glamoröst, minimalistiskt, industriellt eller på annat sätt – med dessa balkar har de alla en underbar rustik eller ladugårdsinspirerad touch som gör dem fängslande. Oavsett om det är takbjälkar, vertikala balkar i badrummet eller bara en lätt takkonstruktion (äkta eller konstgjord), ger dessa balkar karaktär till ditt utrymme. Om du inte har träbjälkar kan du alltid berika ditt utrymme och lägga till för en mysig känsla.

Du kan tvätta dessa strålar i djärva eller mörka toner, i ljusa nyanser eller till och med för en neutral touch – det beror på vilken effekt du vill ha och om du vill ha en kontrasterande touch eller inte. Träbjälkar ger alltid en varm och mjuk touch till rummet, vilket gör det välkomnande oavsett din stil. Ett sådant badrum inbjuder dig att blöta och dröja kvar!

32 sätt att integrera synliga träbjälkar i badrumsdesign.
50 badrum med synliga träbjälkar - DigsDi
50 badrum med synliga träbjälkar - DigsDi
50 badrum med synliga träbjälkar - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*