Home / Dekoration / Inredning med marmordetaljer
Inredning med marmordetaljer

Inredning med marmordetaljer

Scalpellino House är ett vackert hem som hyllar konstnärskapet med stenhuggning och skönheten och unikheten i detta hantverk. Huset ligger i Melbourne, Australien och byggdes av arkitektur- och designstudion Biasol.

Den har en rymlig planlösning som spänner över 280 kvadratmeter och är fördelad på två våningar. Rummens layout placerar sovrummen och deras respektive badrum på bottenvåningen, vilket gör att första våningen kan ägnas åt sociala områden. Vardagsrummet, köket och matsalen är sammankopplade och sömlöst kombinerade till en välkomnande och luftig social planlösning. Med tanke på det övergripande temat för detta projekt är sten i olika former i fokus för varje enskilt område.

Entrén är klädd i polerad blåsten, samma material som trappan är gjord av. Dess distinkta utseende och struktur kombinerar både hemmets interiör och exteriör, såväl som golven och deras separata funktioner. Köket är nära kopplat till det inre av hemmet och har en elegant Cosmic Gold granitö. Den har en vattenfallsbrytare och är koordinerad med det skräddarsydda underhållningscentret i vardagsrummet. Minimalism och sofistikering är egenskaper som kännetecknar varje enskilt utrymme i detta vackra hem och arkitekterna, tillsammans med ägarna, hittade det perfekta sättet att göra sten till en del av dess design. Andra varianter av detta material kan ses i hemmets privata ytor, nämligen sovrummen med snygga sängbord och badrummen med marmorgolv, väggar och handfat.

Marble Accenter: Senaste trenden inom inredningsdesign - Bedårande Ho
Dramatiska marmoraccenter i 3 moderna hem av Shexia Space Design.
Marmorgolv och marmorkakel som accent i inredningen.
Marmorgolv - naturstenens ädla skönhet i heminredningen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*