Home / Dekoration / Inredningstrender för sovrum 2020
Inredningstrender för sovrum 2020

Inredningstrender för sovrum 2020

Planerar du en makeover eller åtminstone en uppfräschning av ditt sovrum i år? Den här sammanfattningen hjälper dig att göra om utrymmet eftersom vi har samlat de hetaste och djärvaste trenderna för sovrumsinredning 2020. Ta en titt!

lyx

Även om vi är vana vid att minimalism tar över världen och alla regioner i världen, kommer vi att se mycket mer mys i heminredning i år och årtionde. Det gäller färgpaletter och material – varma toner står i förgrunden – och andra inslag, till exempel en touch av lyx – vackra möbler, lyxiga sängkläder och textilier eller annat som ditt sovrum inbjuder till.

Vadderade sänggavlar

Den här punkten handlar om samma idé: gör ditt sovrum välkomnande och inbjudande. Denna trend kan också ses i andra rum med stoppade väggar, men framför allt i sovrum. Vad är bättre än en cool säng med en överdimensionerad vadderad sänggavel som ger stil och mysighet till rummet? Välj statement-färger för att skapa en djärv, färgstark bets eller matcha dem till din interiör. Satsa på lyxiga tyger som sammet för en mysig känsla.

Statement sängkläder

Eleganta, mysiga, mjuka lager är en trend i år. Det är hög tid att investera i kvalitetssatser. Rocka djärva färger, tänk tryck och olika tyger i ett set – gör ditt sovrum mycket inbjudande och din sömn blir hälsosam.

Grön

Krukgrönt (riktigt) är en allmän trend på året och det går in i varje rum, allt blir mer miljövänligt och alla strävar efter att få kontakt med naturen. Det betyder att krukväxter är viktiga överallt, hängande över sängen. De livar upp utrymmet och får dig att känna dig mer kopplad till naturen och ibland mer utomhus – det beror på mängden grönska du siktar på.

Inredningstrender för 2021 |  Inredning sovrum.
Moderna hus 2019 - 2020 trender |  Master bedroom inredning, sovrum.
Hemmafronten: Heminredningstrender för det kommande året |  Vancouver S
2020 års inredningstrender avslöjade i Worst to Fir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*