Home / Dekoration / Inspirerande idéer för att designa ett toalettrum

Inspirerande idéer för att designa ett toalettrum

Medan ett toalettrum vanligtvis är ganska litet, finns det ingen anledning till att det inte skulle vara stort. Det är ett bra komplement till ditt hem när dina vänner stannar över då och då. Om det var nära ditt rum skulle du inte bli förvånad i mörkret när du letar efter det och snubblar över dina dyrbara möbler.

Vi skulle vilja dela med dig några saker att tänka på när du designar ett toalettrum. Det kräver ingen förvaring, naturligt ljus är vanligtvis inte en prioritet. Allt du behöver är en toalett, ett litet handfat och en enda ljuskrona. Men du kanske också vill dekorera den med stil. Cool tapet, ett snyggt handfat, en ursnygg ljuskrona och förmodligen ett litet skåp under diskbänken är alla alternativ. Vi har sammanställt en rad toalettrumsdesigner för att hjälpa dig välja.

väggdekoration

Tryckta tapeter är en het idé att dekorera väggar, och puderrum är inget undantag – du kan välja vilken som helst som får det lilla utrymmet att sticka ut. Du kan satsa på en statement-vägg med tapeter och lägga till shiplap och paneler på de andra väggarna, eller blanda tapeter med kakel eller något annat du gillar. Betongväggar fungerar bra i minimalistiska och industriella utrymmen, och kakel kan också vara kreativt – inspirerat av trä eller sten. Skapa vilken kombination som helst som passar din toalettstil och dina färger.

möbler och vitvaror

Den enda möbeln du vanligtvis ser i ett toalettrum är en fåfänga, även om den kanske inte finns där heller. En fåfänga ska vara mycket smal, väggmonterad eller lätt. Du kan hoppa över handfatet och välja en väggmonterad diskho om utrymmet är trångt. När du behöver förvaring, öppna upp hyllorna, använd ditt sminkbord eller bygg en inbyggd enhet någonstans i väggarna. Om du har ett stort toalettrum kan du lägga till en stor garderob för förvaring eller välja ett stort fåfänga med gott om förvaringsutrymme.

ljus och inredning

Vi brukar inte se fönster i puderrummen, även om det kan finnas några med frostat glas vilket gör att du inte får så mycket ljus här. Så se upp för lamporna. Inbyggda är alltid bra för små utrymmen. Om du vill kan du också välja hängande lampor eller till och med ljuskronor för att matcha din toalettstil. För inredning kan du prova en gallerivägg, krukväxter, skyltar och eventuellt en inramad spegel för att matcha stilen. Lägg till förvaringskorgar om utrymmet tillåter, eller ställ lådor på hyllorna ovanför toaletten. Bli inspirerad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*