Ananaslampor

299 kr från Rusta

Belysning är en av de viktigaste aspekterna av inredningsdesign. Belysningen som används i ett hem kan förbättra utseendet och känslan av det. Olika typer av lampor finns idag på marknaden vilket erbjuder möjligheterna att anpassa våra hem. Lampor finns i olika design, storlekar och funktionaliteter, allt från ekonomiska till lyxiga priser.

Olika innovationer ses också inom belysningsområdet på senare tid. En sådan innovation är "Ananaslampan". De används vanligtvis som bordslampor. De blev en omedelbar hit när ett stort antal människor blev besatta av dem.

Ananaslampor finns tillgängliga på marknaden och på onlinemarknader i en mängd olika stilar och storlekar. Några av de berömda sorterna är italienska lampor med keramisk ananasfigur från mitten av århundradet, ananaslampa i Hollywood-mässing, ananaslampor med safavieh-ananas, bordslampa av stor mässing och svart ananas och bordslampa för ananas i mitten av århundradet. De ser så bra ut på ett läsbord eller nattduksbord. Ananaslampor kan också tillverkas hemma genom att använda hushållsmaterial genom att följa olika DIY-artiklar och videor på internet. Sinnets kreativitet kan användas för att skapa nya mönster.

Ananaslampor finns vanligtvis i mjuka teman och de ser färgglada ut. De använda lamporna är mestadels LED-lampor som har en lång livslängd och de använder också mycket mindre ström. Barn kommer att älska den här typen av lampor i sina studiebord och de kan också användas som nattlampor. Så köp en ananaslampa för ditt hem så snart som möjligt!