Baby gungor

Gör din helt egen gammaldags däcksvängning. Denna version av den tidlösa klassikern har ett däck som stöds horisontellt av tre fästpunkter och en svängbar punkt som tillåter rörelse i flera riktningar. Tillbringa en eftermiddag med att montera en däcksvängning och garantera många års glädje för barnen i ditt liv. DIY-instruktioner här: www.ehow.co

Vad är baby gungor? En babysving är en bekväm sits eller säng upphängd med en ram så att den antingen kan gungas eller studsas lätt. Det är inte bara en underhållningskälla för ett barn eller ett barn; det är ett sätt att hjälpa dem att sova och hålla dem på ett ställe medan du är upptagen. Det enda du kanske måste ta hänsyn till är det faktum att babysvingan kan vara i nivå med din hund eller katt, och de kan vara nyfiken på det nya tillskottet i familjen.

Skulle en babysvinga se ut på sin plats? Barns gungor är vanligtvis gjorda av plast eftersom det är ett prisvärt, hållbart material, men det betyder inte att det inte ser bra ut i ett klassiskt vardagsrum. En baby swing kan fås i manfärger, med materialet i sätet / sängen är upp till dig.

Baby gungor är också lätta och mobila, så du kan placera en var som helst i rummet. De brukar inte vara för stora, vilket är väldigt bekvämt eftersom du kan passa dem i hörnen eller vid sidan av en tv (se bara till att kablarna är säkra).

Hur kan den underhålla en baby? Bebisar är naturligtvis nyfiken på något nytt, men även när de har kommit över sin baby swing kan du passa leksaker att hänga över sittplats / säng. På så sätt kan du vara säker på att de är upptagna när du behöver avsluta lite arbete.

Sammanfattningsvis är en babysvinga anpassningsbar, bärbar och ett prisvärt sätt att hålla en baby säker, säker och underhållen. Det kan passa var du än behöver och är inte farligt.