Badrum Vanity Skåp

Badfoton viktoriansk badrumsdesign, bilder, ombyggnad, dekor och idéer av alexandra

Att välja rätt fåfänga är en viktig del i ombyggnaden av badrummet eftersom det kan göra eller bryta utseendet på ditt badrum. Badrumskåp finns i ett brett utbud av stilar och hjälper till att ge ett slående utseende till ditt badrum om de är välbyggda och välorganiserade.

Badrumskåp är ganska påkostade att köpa, men inte alls svåra att bygga. Först och främst, ange din budget hur mycket kan du spendera på din fåfänga? När du har ställt in dina budgetar, överväga det övergripande utseendet på ditt badrum och din egen smak. Hitta den perfekta platsen för fåfänga som inte skapar röra med badrumsdörren eller vattenflödet. En dubbla handfat med dubbla handfat ger mer lagringsutrymme jämfört med singel.

Om du vill lägga till en träfänga, måste du först bestämma om du vill matcha exakt med den övergripande badrumsdesignen eller mindre stilavgång. Olika val av trä används för trä badrum fåfänga skåp. Speciella trä som ek, valnöt och tall används för badrum fåfänglighet, men de är dyra jämfört med vanligtvis tillgängliga trä fåfängar. För färgval ska du se till att det ser elegant ut med ditt badrums övergripande stil.

Välj storlek och antal lådor. Se till att lådorna öppnas tyst och glider smidigt. Ta inventering och organisera allt det du lägger i aktuell lagring. Undvik att lägga dessa saker i fåfänga skåp som kan lämna en fläck bakom.