Badrumsgardin

Kaffe fassett fabric curtain. Badrumsgardin

Det finns så många olika typer av badrumsgardiner som finns på marknaden vilket gör det svårt och förvirrande att välja det bästa för ditt badrum. En badrumsgardin bör också matcha med inredningen i badrummet. Det bör väljas med tanke på olika element i badrummet som väggfärg, toalett, tvättställ, duschgardin, brickor etc.

Många människor försöker matcha väggens färg med gardinens färg. Men detta bör inte göras. Badrumsgardinen ska köpas i enlighet med badrumstemat. Det gör miljön i badrummet fet, uppfriskande och estetisk.

Användningen av duschdraperiet är också en viktig beslutsfattare när man handlar efter den. Bestäm i förväg om du vill att gardinen ska visas eller för funktionell användning. Välj därför badrumsgardinens design, struktur och färg.

Olika tyger tillgängliga för badrumsgardin

  • Dukdusch: Dessa är normalt dyrare och finns i olika material som bomullspolyester eller kombinationer. De finns i många olika utföranden och är tvättbara.
  • Duschgardin av plast: De är tillverkade av PVC eller vinyl. De är mer hållbara och billigare. De är lätta att rengöra
  • Krok mindre duschdraperi: Krok mindre Duschridå är en variation som inte behöver hängas på stavarna. De är mycket enkla att installera och är mer populära bland människor. De har hål som kan passera genom stavarna