Badrumskranar

DALSKÄR Badkran med sil

Det finns många typer av badrumskranar som kan användas i badrummen för att lägga mer till inredningen.

Enkla pipetappar: Det finns dessa enkla pipetappar som är enkla men ändå mycket praktiska. Dessa är de som har en pip och ett handtag. Dessa används oftast i små badrum. Om du vill ge ditt lilla badrum en inredning kan du installera dessa små kranar. Få kranarna som matchar badrumsväggarna eller plattorna. Dessa typer av kranar är bättre för de badrum eller hus som inte kräver mycket förändring av vattentemperatur.

De dubbla pipetapparna: Det här är badrumskranarna som har två pipar en för kyla och den andra för varmt / varmt vatten. Dessa kranar används mest när badrummet är stort och har också ett badkar installerat för bad. Om du har ett stort badrum så är dessa kranar de bästa insatserna. Dessa tar mer utrymme beroende på badrumets inredning. Dessa badrumskranar är mestadels för de badrum som har en retro look.

Kranarnas utformning: Du kan också välja kranarna som har långa halsar i sänkorna. Dessa badrumskranar finns i olika stilar former och material. Du kan välja kranarna enligt badrumsinredningen. de kan ha en blank yta eller en grov yta etc. färgen på dessa kranar måste också matcha inredningen i resten av badrummet.