Badrumsmycken

Från skulpturella badkar och utspeglingsspeglar till utomhusduschar och ljusa nyanser har badrumsdesign kommit långt. Titta igenom dessa kreativa badrumsmycken för din pad.

  1. Formade plattor

Hoppa över det typiska tegelgolvet efter något som kan erbjuda ditt badrum mer heft. Du kan inkludera varma och rika utseende blandade med skåp och skarpa vita väggar.

  1. Organiska accenter

Du kan anpassa ditt utrymme med tillägg av organisk struktur och färg. Du kan blanda detta med porslin och keramiska ytor. Glöm inte att lägga till fransade handdukar, kilim-stilmatta, en vävd korg och snidade träpallar för en rik känsla.

  1. Skulpturbadkar

Om du vill skapa en lyxig njutning för dig själv bör du ta med ett skulpturellt och elegant bad. De organiska färgerna behagar inte bara ögat utan en upphöjd rygg skulle göra din blöt mycket bekväm för dig.

  1. Trä ser fartyg

Du kan ge ditt badrum ett strandinspirerat utseende. Du kan inkludera poppelträfartygfoder på väggar och tak. Du kan Corian tillverka området runt duschen för att smälta in i väggarna och i taket. Följ denna kreativa idé om badrumsmässa för ett unikt koncept.

  1. Sillbensplattegolv

Istället för trägolv kan du använda sildbensgolv i ditt bad om du har en strikt budget att underhålla. Dessa är billigare än trägolv och erbjuder ett träartat utseende utan att röra sig med budgetuppsättningen för badrumsmycket.