Bambu gardiner

Ett en gång försummat hem vackert restaurerat i Mellanvästern | Design * Sponge

Om du tänker att hur långt Bambugardinen kommer att vara till hjälp för dig? Då behöver du inte tänka på detta sätt eftersom denna bambu gardin eller bambu persienner är till hjälp på alla sätt. Om du vill bibehålla integriteten kan du få det från dessa bambusgardiner. Om du vill att ljuset är för mycket i ditt kök kan du minska det genom att använda det här fönstret.

Om du vill ha lite variation i ditt ålderdomshem kan du renovera ditt kök och använda de senaste och moderna bambusgardinerna för detta. Även om bambu gardinerna inte har tyg som tryck på det, men det har ett perfekt romersk stil tema på det. Det verkade som om det här är det perfekta urvalet och det logiska urvalet av dina rum.

Funktioner och design av gardinerna

Det finns olika typer och färger finns i bambu gardiner som sköldpaddor bambu gardiner. Det kallas så på grund av dess färg. Denna färg ger ibland mörker i rummet. Rummets struktur är också mycket viktigt. Men överraskande när du observerar dessa saker på ett litet sätt kommer du att upptäcka att färgen är grönaktig färgton i kombination med naturlig färg och trästil. Dessa bambusgardiner har naturlig trävärme längst upp i rummet och ger en balans mellan golvets värme. Den stil och textur som används i dessa gardiner skulle göra att älska detta. Dekorationen av denna gardin skulle vara kvar i många dagar, medan tygduken inte kan förbli densamma.