Bardisk

87 Epic-pallstångidéer att omfamna för ditt evenemang

För varje restaurang är Bar Counter viktigt att visa maten. Det är den viktigaste källan för att locka matälskare eftersom maten visas och matgästerna kan bestämma sitt sätt att äta mat. Nästan i varje restaurang finns det tre typer av matzon och restaurangen skapar sina kontaktpunkter på den. Dessa tre matzoner är grepp och bänk för bageri, raffinerad antipastibar, betyder en aptitretarkurs före måltid som oliver, ansjovis och salami etc.

Den tredje är pub carvery i baren. Hela atmosfären ger estetiska känslor. Restaurangen har ett separat tema för varje maträtt i baren. Mönstret och materialen som används i fältet visar barns lämplighet. Det finns en exponerad och konkret stil ligger i baren, väggarna är gipsbelagda och färgen har valts lämpligt för baren. Olika metaller används för att göra den vacker och robust.

Dekoration av baren

I någon restaurang staplas Cedar-blocket högst upp för att ge det en show av växtsäng. Barens framsida ger ett hundra år gammalt utseende. För detta skapande används cementplattor. Den borgerliga dekorationen motsägs med vita konfektyrstolar. I vissa originalfält kan du hitta kontrasten mellan stilar. Utsikterna är resultatet av bevarandet av den tidiga baren. Detta utseende ges för att ge det en identitet. Men denna Bar Counter är en modern pub så att väggarna är dekorerade med parametriska mönster.