Barn Dresser

En sådan vacker, elegant, vit ladugård! (Bröllopsplats, hem osv.)

Barnskåp är inte bara förvaringsplats för sina kläder. Dessa kartonger kan också dra en viss look tillsammans. Dessutom kan de lägga till stil i barnkammaren. Det finns tusentals kommoder. Vilken bör du välja? Om du har hittat alla möbler till barnkammaren men inte vet vilken byrå du ska köpa kommer den här artikeln att hjälpa dig mycket.

Mät utrymmet: Var ska du sätta en ny barnklänning? Lägg ner alla anteckningar om dimensioner. Således kommer du inte köpa något för stort eller litet.

Tänk på lagringsutrymmet: Vilka saker tänker du lägga på dina barnkläder? Om dina barn går i skolan, måste de ha mycket saker. Köp en bröstkorg med mer än 5 lådor. Om dina barn går på dagis har de förmodligen inte så många saker. Således räcker en byrå med 3 lådor.

Välj stil: Det finns så många färger och mönster att välja mellan. Kommoden kan antingen komplettera designen på hela rummet, eller få den att se utsmyckad. Om du väljer traditionell design ser rummet varmt och mysigt ut. Samtida lådor får barnkammaren att se modern och ren ut.

Glöm inte materialet: Du oroar dig mycket för barn. Du bryr dig om deras hälsa. Du vidtar åtgärder omedelbart när du märker de första tecknen på sjukdom. Materialet i lådan är inte mindre viktigt. Se till att det inte kan skada dina barn.