Barngardiner

Barngardiner – Jotex

Så du förväntar dig ?! Det är fantastiskt! Så många saker att bli redo för och dekorera din dagis är bara en av dem. Men med flera detaljer att komma ihåg behöver du lite hjälp. Några tips för att välja de perfekta daggardinerna kommer att flytta ditt jobb.

Första saker först - ditt barns rum ska se ljust och glatt ut, så färgen är en av de främsta prioriteringarna. Välj färgen på barngardinerna baserat på dominerande nyanser du har i rummet. Gardinerna kan både matcha eller kontrastera den dominerande nyansen. Du kan också matcha eller kontrastera den icke-dominerande, men enastående färgen (till exempel har du ett mittstycke som är grönt medan rummet är krämat - din gardin kan också vara grön). Gardin behöver inte vara en färg, den kan vara randig eller med små dekorationer, som rutor eller cirklar. Undvika

Nästa sak att tänka på är materiellt - det måste vara naturligt. Barn tenderar att lägga allt i munnen, gardiner kan vara en av de sakerna, så var säker och hitta ett naturligt material, till exempel organisk bomull och färgen måste vara säker också om den har målats. Den högsta prioriteringen bör alltid vara ditt barns hälsa.

Andra relevanta saker kan vara former och längd, barngardinernas längd måste bero på fönstret, liksom rumets storlek och mindre rum behöver kortare gardiner. Du kan också välja rektangulära formade gardiner, såväl som asymmetri kan passa bra.

Nästa gång du shoppar vet du hur du hittar de perfekta daggardinerna.