Barns gardiner

Gardiner's Gate Barn Quilts – radiell design med silkespapper

Barn letar alltid efter en lätt stämning och en attraktiv miljö. De har ingenting i livet som är viktigare än kul. De spenderar mer än hälften av dagen med att göra saker som gör dem lyckliga. Även när de håller på att sova, gillar de att lyssna på dikter när de stänger ögonen. Detta berättar för oss att de kräver lycka runt omkring medan de växer upp och att även de saker som har till och med en bråkdel av vikt väljs noggrant så att de gillar det och inte visar besvikelse.

Barns rum hålls väl inredda och färgglada för att göra en lycklig miljö och så är barns gardiner också utformade så att de bidrar till miljön i rummet. Dessa gardiner är annorlunda än de enkla och mogna. Många har barnens favorit seriefigurer tryckt på dem eller landskap som de skulle njuta av.

Färger: Vibrerande färger väljs för gardinerna som är gjorda för barnen. Barn måste vara livliga och om tråkiga färger väljs för gardinerna i rummet kanske de inte tycker om det alls. Barns gardiner ska utformas enligt resten av rumets färg.

Tyg: Barn bryr sig inte så mycket om tyget. De är för upptagna med att njuta av färgerna. Du måste välja ett material som du tycker bäst passar dig, för det är du som vet om materialet kommer att uppfylla syftet eller inte.