Barstolar

Bekväm och snygg barstol med sits och ryggstöd i läder. Stomme av metall. Sitthöjd 75 cm Bredd/Djup/Höjd: 46/50/100 Priset gäller för köp en minst 2 barstolar. Vid köp av endast 1 barstol tillkommer 250 kr i fraktavgift Leveranstid: Barstolen med sitthöjd 65 cm finns tillgänglig för leverans i april Barstolen med sitthöjd 75 cm finns tillgänglig för leverans i början av december.

Barstolar används oftast för sittplatser i kommersiella områden. Det används också för heminredning. Barstolar finns i olika stilar och mönster så att det är lättare för användarna att hitta det perfekta efter deras behov.

Det viktigaste är höjden på barstolarna. Barstolar finns i olika höjder. Den ofta använda höjden av dimman kallas räknarens höjd eller barhöjd.

Traditionell barstol: Den traditionella typen av barstol kallas konstnärspall. Namnet representerar tydligt att denna pall användes av konstnärerna för deras arbete. Liknande avföring tillverkades med denna stil och var känd som ryggfri barstol. Dessa avföringar är mycket lätta och upptar mycket mindre utrymme.

För användning i kök: Barstolar som används i köket är inte desamma. De kräver viss komfort och lätthet. För detta ändamål finns olika avföringar som kan komma med eller utan armstödet. Du måste märka att det kan vara några utrymmeproblem med dessa barstolar och inte är det bästa alternativet om du har ett begränsat utrymme.

Swivel Top Barstolar: Swivel Top Barstolar är också mycket vanliga. Användare måste välja svänggraden.

Barstolar finns i olika material och former och storlekar. Du måste känna till dina krav och behov innan du går till någon barstol. Det finns klädda barstolar för lite extra komfort och stil. Du kommer att kunna hitta den perfekta barstolen enkelt.