Bästa barnens säng

Sophie Frithiof på Instagram: "Jag har visat den inom. Män nu kör IKEA #helasverigehackar och då är jag jag visum om vårt bästa hack igen. ✨ IKEA Sverige #kura # kurabed …"

Det finns ett stort urval av barnsängar med olika stilar och mönster. De har också lagringsanläggning och lådor. Beroende på storleken på barnets sovrum kan man välja sängen för barnen. Sängen för barnet är inte en plats att sova. De gör många saker förutom att sova på sängen. Barn älskar att spendera större delen av sin tid på sin säng. Därför bör deras säng vara speciellt och utvalda med omsorg. Barnens ålder är också en viktig avgörande faktor för barnsängar. Man bör också vara uppmärksam på madrassen för barnens säng.

Typer av barnsängar

Våningssängar: De är helst för större familjer. Dessa är perfekta för syskon som delar samma rum och om utrymmet i rummet är litet.

Hög sömn: De är samma som våningssängar men det finns ingen säng längst ner. Det kan finnas antingen barnbord eller skåp under sängen.

Midsvåningar: De är uppvuxna och kan bestå av lekplats eller förvaring.

Stuga sängar: De är mindre i storlek och passar för små barn. Det kan finnas lite eller inget lagringsutrymme i dessa sängar.

Divan-sängar: De är mycket mångsidiga och har fast madrass eller bas. Det här är större sängar med enorm lagringskapacitet.

TV-sängar: De har inbyggd TV med sängen. De kallas också multimediesängar. De kan ha lagringsutrymme för placering av CD-skivor, DVD-spelare etc.