Blå matta

GÅSÖGA Matta 0000095924

Tapestry finns i olika färger för att passa de flesta golvbehov. Den mest grundläggande färgen för golv är brun, på grund av att det är enkelt att dekorera med andra färger. Vissa människor kommer dock att överväga att ha blått för sina mattor. Blått som färg grupperas bland coola färger, med lugnande och lugna effekter på din psykologi. Färgen blå föreslås alltså för användning i områden med hög trafik och i sovrummet, där du måste koppla av. När du väljer blått för mattor ska du tänka på några av följande tips:

Var du ska använda blå mattor: De blå mattorna används bäst som vävtapet. De kan användas som antingen mattor i området eller som mattor från vägg till vägg. När du väljer att ha färgen blå för din matta, bör du också tänka på temat för din heminredning. Det ska matcha eller komplettera vävtapet, så se till att möbler och andra inredningar fungerar bra med den blå mattan. Du kan alltså använda den blå mattan i ditt sovrum eller i ditt vardagsrum, men inte i köket.

Tänk på trafikmängd: Områden med hög trafik är mer benägna att spill och andra smutsföremål från väv. Så när du har en blå matta i ditt hem, överväga om du har husdjur, barn eller äldre människor, eftersom det kommer att påverka hur du tar hand om din matta.

Tänk på din personlighet: Om färgen blå matchar din personlighet, är det perfekt att ha den blå mattan. Eftersom vävtapet är något som du kommer att behöva leva med länge väljer du bara den blå mattan om den uppfyller din stil och smak.