Blackout-gardiner

Byggnader och stjärnor skära i mörkläggningsgardiner gör dina Windows till stadsbilden på natten

Som namnet antyder är mörkläggningsgardiner gardiner med ljusblockförmågan. De består av tjocka tyger som siden eller chenille och kan faktiskt blockera cirka 90% av det ljus som vanligtvis rinner genom ett fönster. Dessa gardiner finns främst i hotellrum och har nu vunnit mycket popularitet bland inredningen och visas på topplistan över alla inredningsarkitekter.

Om du gör upp ditt rum och letar efter några fantastiska gardiner, måste du överväga mörkläggningsgardiner, helt enkelt för de fantastiska fördelarna som de erbjuder. Till att börja med visar de sig vara en välsignelse för dagssvagarna, barnen eller skiftarbetarna, eftersom de hjälper dem att få önskad vila under dagen genom att blockera allt detta ljus.

För det andra kan mörkläggningsgardinerna blockera 40% av uteljudet. Nu kan detta vara otroligt att upprätthålla den lugn och ro under eftermiddagens tupplurar. Det kan också antas att de också blockerar bruset från insidan till en utsträckning för att resa ut, vilket ger den extra integriteten när du bor i nära strukturer. Och slutligen, och det mest betydelsefulla av allt, är mörkläggningsgardins energibesparingsförmåga. De kan faktiskt hjälpa dig att spara upp till 25% på dina elräkningar eftersom de hjälper till att hålla värmen i rummet under vintrar, samtidigt som de reflekterar värmen under de rensande somrarna!

Finns i arton färger och mönster, de anser vara det bästa köpet för dina hem!