Bordslampa

Tine K Home – Bordslampa i glas – curve – Blackballoon

En av de viktigaste tillbehören för alla rum i huset är en bordslampa. En bordslampa bör användas för att accentuera rumets stil och atmosfär, men dess betydelse som arbetsbelysning bör inte förbises. Så att köpa en bordslampa är en integrerad del av ditt rums designstil. Färgen, tonen och storleken eller rummet är en stor avgörande faktor för att välja rätt bordslampa.

Man måste ta hänsyn till olika punkter medan man väljer en lämplig bordslampa för ditt hem. Lampan ska passa perfekt med inredningen och inredningen i rummet och samtidigt återspegla din distinkta stil och personlighet. Lampans storlek kommer att bero på syftet med vad den köps, till exempel om det är för läsningsändamål eller som ett nattbord eller för ett arbetsbord.

Alla dessa punkter bestämmer mängden glödlampa eller storlek och typ av skugga. Det finns en stor samling lampor att välja mellan, men du bör leta efter en lampa som har rätt balans och symmetri. Du kan till och med få en lampbas och skugga anpassade enligt dina specifikationer.

Platsen där du planerar att placera lampan bör bestämma lampans storlek. Välj en smal lampa för ett delikat sidobord. Högre lampor ser bra ut på nedre bord medan korta lampor ser perfekta ut på ett högt bord. Det kommer att vara ganska farligt om du håller en tung lampa på ett litet eller smalt bord eftersom det kan velta.