Corner Shelve-enheter

ABSTRACTA FRÅN SVERIGE – DRAFT – Brädet är mobil, dubbelsidig och har en antracitgrå stålram med hjul. Under skrivytorna finns en trälåda för till exempel förvaring av pennor och radergummi. Trälådan ger uttrycket en varm känsla. Vi är också glada att presentera den nya modellen för den mobila skrivtavlan Draft, med en magnetisk vit yta för skrivning på ena sidan och en vacker korktavla på den andra.

Det finns ett problem som alla står inför. Detta problem är det begränsade utrymmet som de måste hålla sina saker på. Problemet är ett som kommer att förbli för evigt eftersom oavsett hur mycket utrymme en person ges, visar det alltid på något sätt att vara mindre än kravet. Hörnhyllenheter bidrar i viss mån till lösningen av detta problem. De ger inte bara utrymme för att placera olika föremål utan bidrar också till det snygga och attraktiva på platsen som de är installerade på.

Betydelse

Hörnhyllenheter har enorm betydelse. De ger dig utrymme från ingenstans. De erbjuder plattformar som du kan sätta på saker utan att slösa ut plats i ditt rum. Allt de behöver är att placeras i ett hörn och de kommer att fungera som ett användbart objekt. Du kan placera dina böcker; dekoration, askfat och nästan allt du vill, på hörnhyllan. Olika hörnhyllor används i olika rum. I vardagsrum fungerar hörnhyllenheter i full storlek bäst. De ger inte bara mer utrymme utan bidrar också till hur vardagsrummet ser ut. I tvättrum och kök kan storleken vara mindre och syftet kommer också att vara annorlunda.

Material

Det material som hörnhyllenheterna är gjorda av är också en mycket viktig faktor att beakta när du bestämmer dig för att köpa en. De som är placerade i rummen är bäst gjorda av trä medan aluminium mest används för hörnhyllor som ska användas i kök och tvättrum.