Damast gardiner

Gallery.ru / Foto # 128 – Hav, fartyg (diagram) – Olgakam

Av många användningsområden är ett av de viktigaste användningarna av gardin skydd. Skyddet av rummen mot solljus är förmodligen det bästa någonsin. Vi kan sova bra på eftermiddagarna utan att få furer i ansiktet på grund av solljuset. Det är som ett skuggigt träd placerat precis ovanför oss.

I tidigare tider var de använda gardinerna tråkiga och endast av enkel struktur. Dessa var kraftigt draperade och de användes bara som täckning i ditt hem. Men nu, i 20th århundradet har saker förändrats mycket. Gardinerna används bara inte som drapering, som täckmantel, utan används som en prydnad som används som i inredningen i rummet. Det har blivit ett viktigt tillhörande i husets rum.

Så de bör inte förbises. Och göra tråkiga och enfärgade gardiner; det får rummet att se deprimerande ut. Så på senare tid har människor gått över till olika typer av gardiner som kallas damast-gardiner.

KONSTITUTION: Damastgardinerna är gjorda av en speciell tygduk som kallas damasttyg. Det är ett vändbart mönster vävt på tyget vilket gör det ännu mer förtjusande. Dessutom är det vävt på olika tyger, som bomull, siden etc. Den utmärkande delen med dessa gardiner är att de matchar med de moderna möblerna men de ser nykter ut. Så om du vill köpa några snygga och dyster gardiner, bör du förmodligen gå efter vävda damastgardiner.