Designer belysning

Denna bakbelysning gör ett mycket starkt intryck. På HOLY TRINITY lägger vi stort värde på belysning som skapar en verklig atmosfär, förutom att vi ger belysning. #HLYTRNTY #holytrinitylights # belysning

Tidigare glödlampa användes bara för att lysa upp ett område i rummet, men nu används det för att dekorera området på ett vackert sätt. Placeringen av ljus, färg och design skapar ett hisnande resultat som lockar alla ögon. Om du installerar designerbelysning gör du en plan och undersöker väl de olika typer av ljus som finns på marknaden.

Tänk på styling av ljus i jämförelse med omgivningens omgivning. Stora rum kräver mer belysning eller ljusare ljuskällor. Det kan väljas utifrån rumets tema. Nästa fråga uppstår, hur mycket kraft av designbelysning krävs för att göra ett område ljusare. Grundregeln är att mäta det område som du vill lätta och sedan multiplicera det med 25 för volframbelysning. Metoden kommer att vara till hjälp för att bestämma det totala wattaget som krävs för att ljusa ett område.

Man bör uppmärksamma lampans stil genom att lägga till designerbelysningsarmaturer i hela området. Det ger elegans och stil i ditt dekortema. Det är en typ av konstnärligt uttryck och används i stora samlingsevenemang, ceremonier, bröllop, mottagningsfester och festivalfirande för att det ska bli vackrare och attraktivare.

Du kan anställa en experttekniker som är utbildad i att fixa designljus eller kan göra det på egen hand om du har grundläggande kunskaper om att fixa det. Samla olika teman och idéer från bilder tillgängliga på webben.