Dra ut soffan

Tofflor att värma i mikron.

En utdragbar soffa som ofta kallas en bäddsoffa eller en bäddsoffa är faktiskt en bäddsoffa som har en metallram med en tunn madrass under sittdynorna än som kan veckas ut och dras ut och ordnas i en säng. Du kan välja en utdragbar soffa från ett stort urval av stilar och färger som finns tillgängliga i möbelbutikerna. I vissa bäddsoffor finns det inbyggd förvaring och ibland kan du till och med välja vilken typ av madrass som passar dig.

En soffa är ett vanligt möbel i vardagsrummet, men det kan vara ett perfekt arrangemang om denna soffa tillåter ett dubbelt syfte som sittplatser under dagen och en extra säng för natten. Det är ganska flexibelt och fördelaktigt på platser där utrymmet är begränsat. Vanligtvis ser ut soffor precis som vanliga soffor tills du drar ut sängen.

Kuddarna tas bort och en tri-fällbar metall- eller träram och madrass dras ut för att få en säng. När den inte används kan ramen och madrassen lätt fällas tillbaka i soffan. En annan bra poäng är att eftersom den utdragna soffan eller bäddsoffa ser ut som en vanlig soffa kan du köpa en matchning med de andra möblerna i rummet.

Ett problem med dessa utdragna soffor är deras övervikt. Eftersom dessa soffor är mycket tunga blir det ibland svårt att flytta dem genom smala dörröppningar eller uppför trappan.