Ek soffbord

Tyra Oljad Ek – Soffbord

Ett ek-soffbord är främst ett lågt bord placerat med sofforna i vardagsrummet för att servera cocktails, snacks, etc. och till och med för att hålla tidningar och andra saker. Såsom är det mode i dag att även de mest vardagliga sakerna görs till uttalande bitar, så är det också med dessa moderna ek-soffbord.

Ek-soffbord har på sig den robusta solida värmen och klassen runt dem. Tillsammans med all den stilen visar de sig också vara stora lagringsupplösningar med den inbyggda lagringen som kommer i många av dem i dag. Att vara placerad i hjärtat av ditt vardagsrum där soffbord är i centrum och talar definitivt volymer om din personliga smak och mode. Därför varför inte konvertera det till ett fint möbel och få ut det mesta av ditt vardagsrum.

Även om det finns många alternativ för moderna soffbord, som, glas, plast, trä - mörkt trä eller vitt trä, etc., men ek-soffborden i specifika kan verkligen åstadkomma den rustika storslagen och hemtrevlig atmosfär för allt att njuta av.

I århundraden har ek varit ett populärt material för att tillverka möbler och andra föremål på grund av dess styrka och hållbarhet. Men eftersom det är poröst, och därför måste det räddas från extrema temperaturer, fukt och överdriven värme, det kan också färgas lätt om det inte har den moderna glanslaken som ytbehandling.