Fairy Garden

Topp 10 växter för Fairy Gardens – Trädgårdsarbete Know How's Blog bloggardeningkno …

Om du gillar att skapa ett förtrollat ​​utrymme för dina barn är det bästa sättet att uppnå göra en fairy garden. Oavsett om du vill utforma denna trädgård för barn eller för den gamla personen kommer den förtrollade trädgården att ge en vacker fristad för både vilda liv och människor.

Således är det några skäl för att skapa en fairy garden - det kommer att skapa roligt och magiskt utrymme för dina avdelningar. Om du har trott på älvor är detta ett bra sätt att locka dem. Sådana trädgårdsarter är miljövänliga och ger därför ett bra resultat för miljön. Det hjälper till att skapa himmel för vilda liv varelser. Det kommer att stimulera fantasi och tillhandahålla en upptagen värld för tillflyktsort.

För att göra en fairy trädgård är det just dess design. Mycket beror på din trädgårdsstorlek, men viktiga faktorer är - fe-vänliga blommor som vilda blommor. I stället för en formell design föredras en naturlig layout. Det ger både hem och mat för olika insekter, fåglar och djur. Det hjälper till att komponera hög, regnvattenstumpar och några andra miljövänliga områden i trädgården.

Du borde förmodligen ha en idé om hur din trädgård kommer att se ut. Hämta lite inspiration från älvor genom att rita idéer från sagakonsten, naturen, vilda platser och bilda fantasimoden. Försök med ett tema som skog eller stränder. Den svåraste delen att lära sig göra en fe trädgård är var man ska börja från. När du väl vet vad som kommer att fungera exakt blir resten av delen lätt och full av kul.