Farm House matbord

805 gillar, 59 kommentarer – holly | vårt faux bondgård (@ourfauxfarmhouse) på Instagram: “Är du redo att göra ett gårdsbord? Detta bord är 7 ft långt och har plats 8. Låt oss göra det här, vänner! … ”

Det huvudsakliga och det viktigaste stycket som galoppas i matsalen är bordet. Det mesta av utrymmet upptas av bordet och resten av stolar och grejer. Men bordet ger rummet en ordentlig ton och ger ett perfekt utseende på matsalen. Vanligtvis räcker ett stort bord i mitten av rummet och ser ganska härligt ut. Men om du planerar att köpa ett matbord för bondgård måste du leta efter den exakta storleken och stilen som kommer att ge din matsal ett fantastiskt utseende och också passar din livsstil.

Bondgård Formar av matbord: Det finns många olika bord som finns i många design som är iögonfallande och underbara. De flesta runda bord föredras framför de rektangulära borden eftersom de ser fantastiska ut. Dessutom upptar runda bord mindre plats och rymmer fler människor. Ändå ger rektangulära bord mer klass och ger ditt kök eller matsal mer elegant utseende.

Matbordstilar: Matbord för gårdshus är vanligtvis gjorda av tall och kan också placeras i kök som är tillräckligt stora. Dessa bord är mer avslappnade och har en grov och rustik finish. Så om du borde köpa dessa tabeller bör du välja rätt.

Vissa matbord har till exempel avtagbara blad så att de blir smidigare eftersom du kan justera storleken efter dina behov. Traditionellt trä och ibland marmorfinish gör dessa bord till ett av de bästa valen för dina matsalar.