Förvaringslådor

Förvaringslådor, rektangel, H: 27+31 cm, B: 19,5+22,5 cm, plywood, 2st., djup 12,5 cm

Välja din förvaringsbox:

Förvaringslådor kan fås i alla former och storlekar, och det är viktigt att hitta några som passar ditt rum. Innan du köper en låda bestämmer du först var du vill lägga den och se sedan till att den inte kommer i vägen. Tänk på dessa begränsningar när du köper din låda. Helst bör en förvaringsbox vara ur vägen och inte röra upp ditt rum. Den mest praktiska platsen för en låda är därför längst ner i en garderob om den är tillräckligt rymlig, eller i ett högt uppskåp som inte används.

Vad kan du använda din förvaringsbox för?

Förvaringslådor kan användas för att lagra kläder som är ute om säsongen, leksaker som inte behövs eller till och med dokument och papper för arkivering. Faktum är att det är vad du använder din låda för. Syftet med en förvaringsbox är att innehålla föremål som annars skulle ta upp för mycket utrymme i ett rum, eller som måste hållas säkra under en annan tid (eftersom det också skyddar innehållet från damm och insekter).

Ska du investera i en förvaringsbox?

En förvaringsbox kan faktiskt ta mer utrymme än de artiklar du lägger i den, därför måste du vara noga med att lägga den någonstans som inte används (till exempel ett loft). Trots detta är det oerhört användbart för att upprätthålla en ren och snygg miljö,