Gå i garderober

”Det ska jag ta tag i efter semestern!” Någon som känner igen sig i att ha yttrat dom orden? Det har typ varit mitt mantra sedan maj…. 🙈 Nu är dagen här där allt ska tas tag i. Kommer framöver vara ganska busy med att röja i garderoben, ta olika beslut kring jobb, motionera mera, göra klart ofärdiga projekt hemma, gå ner i vikt, rensa garaget, börja äta sundare, börja på ett och annat projekt i huset, vara mer närvarande, plantera om nästan alla inomhusväxter, leva mer i nuet, vardagsmotionera och allt det andra som står på listan. 😅 . .

I princip är en promenad i garderob för alla de människor som behöver större förvaringsutrymmen och i själva verket kräver ett helt rum för ens saker. Vanligtvis installeras varje promenad i garderoben på en plats innan man köper den, men om du har extra utrymme i ditt hem kan du omvandla rummet till en promenad i garderob. Promenad i garderober är en av de mest lyxiga stilarna i garderobsutrymmen, där ett helt rum är speciellt tillägnad förvaringen av ens garderob.

En av de största fördelarna med sådana promenader i garderober är att på grund av större lagringsutrymmen kan man enkelt passa in alla typer av personliga föremål i garderoben. Här är några promenader i garderobsidéer som man måste ta hänsyn till.

  • En grundläggande funktion i garderober är hyllorna. Se därför till att minst en vägg har korrekt utformad hylla från taket till golvet. Detta kommer att ge en enorm mängd utrymme för att lagra alla slags tillbehör som skor, kläder, hattar etc.
  • När man bestämmer sig för promenader i garderobsidéer, missa inte hängstängerna för slipsar, kläder och andra föremål som ska hängas på galgar.
  • Se också till att lägga till lådor i din garderob.

Alla promenader i garderoben är utformade för att göra livet lättare. Om du är en av dem med enorma kläder, är det bara att gå i garderober för dig.