Gazebo Canopy

Tips för att säkra en Gazebo-tak på en utläggare uteplats innehåller tips och idéer om hur vi säkrade vår lusthustak på en uteplats uteplats.

En Gazebo Canopy är en bifogad eller fristående struktur som vanligtvis är takbelagd men öppen från alla sidor. Det ger inte bara skugga och skydd, utan också som ett dekorativt drag som kan användas i landskap eller som en plats att vila. Tidigare användes de i offentliga parker som skydd för allmänheten under regnperioden. Under den senaste tiden har användningen spridit sig som att de används nyanser i trädgården eller längs en poolparty. Många gazebo canopy har också myggnät som hjälper på platser som stöter på felproblem. Låt oss titta på stegen i installationen.

Steg 1. Mät storleken på din tak och se till att du har åtminstone ytterligare två personer med dig som hjälper dig i det här jobbet. Leta efter en tygfilm som matchar din tak.

Steg 2. Håll skärmen och tygduken alla nära varandra eftersom det hjälper till i monteringsprocessen. Leta efter strängband eller gardinhängare som du kan få för screening.

Steg 3. Sätt taket på taket på toppen av lusthuset. Fixera ventilerna om din tak har ett.

Steg 4. Fixa huvudtakstycket försiktigt. Fäst banden till strukturens ram och den återstående kapellet på den.

Hur man hänger skärmen

Steg 1. Kontrollera om tygets skärmdelar är numrerade för att ange deras ordning i vilken de behöver hängas. Om beställningen anges, håll dig fast vid de nämnda riktlinjerna.

Steg 2. Kläm fast krokarna på stavarna till de önskade skärmarna.

Steg 3. Fäst remsorna i slutet av varje skärm i lusthusens hörn. Bindarna kan också placeras i de vertikala hörnen, men det beror på din modell. Bind dem försiktigt och håll dem raka. Och du är klar!