Hallmöbler

Agi på Instagram: “Happy fredag, alla! Vad har ni i kväll? Det är kinesiska och Netflix för oss, jag vet det #rocknroll men jag är ganska lycklig i mitt … ”

En hall är ett utrymme som du först ser hemifrån och platsen där du lämnar rockar, paraplyer och skor och många olika saker. På chansen att du har en liten hall i vilken kapacitet skulle du kunna sortera ut kapacitet med målet att det inte skulle konsumera mycket utrymme men kan innehålla en hel del saker?

Vi har upptäckt ett paket med fantastiska tankar åt dig! Enligt din inre stil kan du välja alla tankar från dolda måttliga lager och vintage-påsar till rottingkorgsbehållare och sänglådor som håller fast avdelaren. Allt förlitar sig på måtten på utrymme och nyanser och klimat du behöver göra.

Ta en gander vid tankarna under och uppskatta! För att göra ditt liv så enkelt som möjligt, finns hallmöbler som är förberedda och håller upp för att markeras, fixas och förmedlas. De är din! Med buntar med koordinerande bitar från nu valda, kommer att plocka upp din korridor vara en doddle! Om du har en chans att allt du behöver är en accentbit så tänk på att läsa våra korridor- och konsolbord. De visar sig verkligen vara användbara i händelse av att du behöver någon plats för att förvara ryggsäckar och nycklar.

Dessa smala korridorbord gynnar så mycket som möjligt av en liten korridor genom att inte hålla sig in i din golvyta. Med en omfattning av hallmöbler i banbrytande polerade och vanliga träförslutningar kommer du att känna dig som hemma när du promenerar genom entrén. Från bländande tapeter till den perfekta färgskärmen, fundera över den sunt känslan av ditt beslut. Korridorerna är kraftigt trafikerade zoner så de kräver skarpa, användbara arrangemang, till exempel klinkergolv och tvättbar färg. Hallmöbler, till exempel ett konsolbord, radiatorkåpa och pälsstativ, fungerar alla i beundrande rum.