Halvmåne-tabeller

Martini sidobord mässing. Restaurering hårdvara. $ 260. Vårt bordets rena geometri återspeglar designestetiken i början av 1900-talets Europa och Amerika, när viktoriansk blomstrande gav plats för modernistiska idéer av diskret elegans. Dess kompakta proportioner och utskjutande bas gör det möjligt att tucka snyggt bredvid en soffa eller stol. 14 "diam., 26" H.

Halvmåne-bord är de bord som är runda, men inte fullständiga. Som namnet antyder är dessa formade som en halvmåne. Den ena sidan av bordet är en rak linje medan den andra sidan är krökt eller vi kan säga att det är som en cirkel som är skuren i hälften. Dessa halvmånabord är perfekta för att komma in i huset och till och med i korridoren för att dekorera och estetiskt utseende.

Halvmåne-bordets huvudsakliga syfte är att ge en enkel och skräddarsydd elegans till huset. Det finns många deign tillgängliga och en av dem är den med valnöt efterbehandling som är antik också och massivt trä används för tillverkning av halvmånad bord.

Benen på halvmånebordet är avsmalnande och den runda vilda toppen är där, vilket ger den utseendet på halvmånen. Montering krävs för halvmåne-borden och träet som används är mycket lätt i vikt och den mörka körsbärsfärgen är den mest föredragna i fallet med halvmånebord. Det fria utrymmet som kan mätas mellan det främre och bakre benet är 13 tum.

Dessa halvmåne tabeller finns på marknaden på vanliga möbelföretag, men för mer variation bör man alltid titta på onlinemarknaden. Det finns många webbplatser som kan leverera beställningen på en dag och garanti och garanti tillhandahålls också. Man kan också välja alternativet halvmånad tabell.