Headboards Queen

(Sängramen ingår inte ** tillval **) levereras med eluttag för telefonladdning. Detta är ett unikt Rustic Reclaim Möbelstycke som kan anpassas till det du än vill. CECustoms erbjuder flera alternativ för det anpassade headboardet. Vi erbjuder valfria stängda skåp, olika

Sovrummet är den plats som representerar dig till fullo. Visa upp vad du är genom dekorationerna i ditt sovrum. Du kan skämma bort dig själv, antingen genom att gå för tuftat huvudgavel eller kan förbli sofistikerat genom att uthärda en drottning huvudgavel som representerar élan och poise i dig.

Denna headboards-drottning tjänar ett bredare syfte genom att spara din tid för sänggående ritualer eftersom det hjälper dig att hålla dina saker i närheten och ger dig mycket komfort så att du inte behöver hoppa ur sängen varje gång för att få dina saker.

Headboards-drottningen kan väljas för att visa den lyxiga sidan av dig. Du kan ha en klädd drottningsavgavel i läder eller trä. Drottningens huvudgavel får ditt rum att se livligt ut. Dessa headboards kan vackert åtföljas av lätt skuggade lampor, som blir en del av din headboard lagringsartikel. Så detta ger en snabb åtkomst till din ljuskälla precis när du behöver den.

Dessa sängar är stora i storlek och passar bäst för stora sovrum. Det är bekväma men ändå snygga och utmärkta i utseende. Det finns i olika färger som passar perfekt till rumets inre tema. Du kan köpa en färdiggjord en tillgänglig på marknaden eller få den anpassad efter sängstorlek eller ditt behov.Så huvudgavlar har inbyggda lagringsalternativ som kan användas för att enkelt hålla saker relaterade till sängen nära alternativen. Alternativen kan bestämmas enligt den budget du har för sänggaveln definieras i förväg.