Hemmakontorsidéer

TV: n på väggen upphöjd över ytan. Bör vara en 4K-TV så jag kan använda den – Ps4 – Idéer om Ps4 # ps4 # playstation4 – TV: n på väggen upphöjd över ytan. Bör vara en 4K-TV så jag kan använda den som en bildskärm.

Om du känner att du behöver ett extra rum eller ett sovrum för att sätta upp en arbetsyta i ditt hus, har du fel. Fantastiska arbetsmiljöutrymmen kan stiga upp ur ett extra hörn, ett par tum av en vägg eller olika regioner som du aldrig tänkte undersöka. Du kan helt enkelt skapa hemmakontor. Det finns ingen anledning till att lite dagsljus borde utge din prydnadsstil.

Ställ in ett arbetsområde, ett skrivbord och en plats före ett fönster och fyll ett ledigt hörn med en hög bokhylla. Håll möblerna i harmoni med de aktuella bitarna (här, den vita ytan) så att de blandas konsekvent med hela utseendet. Trots vad du kanske tror, ​​kommer du att arbeta på ett konventionellt arbetsområde inte göra dig mer fördelaktigt.

Inte bara en förtrollande armoire fungerar som en stark lagring byrå för stashing porslin, stengods och bestick; emellertid fungerar det också extra tid som ett arbetsområde. Ett par nyckelstycken (arbetsområde, säte, drivande rack) kan ändra ett lugnt viloplats till ett skickligt arbetsområde för att göra ett hemmakontor. I händelse av att utrymme tillåter, försök och hålla zonerna från varandra genom att ställa in arbetszonen långt från sängen.

Fällan säkerställer att större delen av pyntkomponenterna (skuggningspalett, möbler kompletterar) spelar bra tillsammans. Gå stark. Tänk fantastiskt. På chansen att du behöver klippa ut ett utrymme för ditt tyke att fullföra läxor, håll skuggningsplanen sval, stärkande och rolig. Inkludera utsmyckningar med kapacitet och användbar kapacitet som fungerar med hans eller hennes stil. Har du ett hörn? Arbeta det. Till och med en formell lounge kan passa ett hemmakontor.