Hurricane lampa

Ge ditt hem en varm och mysig rustik makeover med dessa DIY-julinredningsidéer. Det finns över hundra idéer för juldekorationer inomhus och utomhus. Från träfinish och säckväv accenter till naturliga element, kommer ditt hem att fyllas med traditionell, rustik jul charm utan att bryta banken. Rustik julväggkonst vinter …

ÖRTIDSTID: Det fanns en tid då det inte fanns ljus. Människor brukade vara rädda för mörkret och kom inte ens ut på natten. Därefter fanns det många andra nackdelar. Men då hände miraklet. Uppfinning av eld ägde rum. Primitiv man upptäckte att b som arbetade på två stenar, brand kunde startas. Detta var en välsignelse för mannen vid den tiden. Medan han tände elden skulle han bevittna sådant att han äger världen. Han kunde steka maten och skrämma bort djur. Det var ett gigantiskt steg för steg mot modernisering.

Nu började människan tänka på en metod för att tända elden. Detta ledde till att fossila bränslen upptäcktes för att tända elden. Kol, fotogen etc. kan användas för att tända elden förutom trä. Detta ledde också till ökad användning. Också vax mm användes i form av ljus. Sedan kom det en tanke om att innehålla ljuset. Detta ledde till uppfinningen av orkellampan.

ANVÄNDNING AV LJUSET: Orkellampan, även känd som fotogenlampa, var uppfinningen av 9th århundrade när människor tänkte använda det för belysningsändamål. Lampan innehåller fotogen eller parafin med en veke för att tända lam. Den bästa fördelen som lampan tjänar är att ljuset kan spridas och starka enligt syftet. Så när ljuset behövde dämpas, kunde det göras. Det användes fortfarande till början av århundradet före uppfinningen av el.

Nu används de bara för visningsändamål och kommer tyvärr inte att komma ihåg dem.